2777
2789
عنوان

در برابر توجه بیش از حد یه نفر چه رفتاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر از برقراری مجدد ارتباطمون اونقدر خوشحاله که اصلا بهتره چیزی نگفت بهش...مثلا بهم پول میده اونم خ ...

چه نسبتی باهم دارین ؟ ببین ی زن قبل از هر کسی معنی نگاهای طرف مقابل رو میفهمه .بنظرت منظور داره ؟

نه...میاد میگه ببرمتون گردش...من و پسرمو...شوهرم وقتی سر کاره..البته فکر نمیکنم جلوی شوهرمم ابایی دا ...

تو چرا میری باهاش؟ خانومش چرا نمیاد؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
مثلا چه رفتاری بکنم وقتی به هر چیزی که نگاه میکنم برام میخره یا هرروز بهم زنگ میزنه

خرید های بی دلیل و بی مناسبت   رو  با ذکر  عذرخواهی محترمانه ؛  رد کنید و نپذیرید

تماس های تلفنی رو هم  ب بهانه مشغله کاری و ...؛  اول کوتاه  و بعد  یکی در میون  و بعد کلا مدیریت شده  جواب بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خرید های بی دلیل و بی مناسبت   رو  با ذکر  عذرخواهی محترمانه ؛  رد کنید و نپذیری ...

چند بار جواب ندادم بعدش گفتم درس میخوندم متوجه نشدم یا رفته بودم بیرون نفهمیدم اما حالا خیلی بیشتر زنگ میزنه

خانومشو نمیاره وقتی ام میگم چرا فلانی رو نیاوردین میگه کار داشت یا خونه ی مامانشه 

تو چرا باهاش میری؟

به خانومشم میگی که شوهرت اومده بود مارو برد گردش؟ یا اینارو برام خرید؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
نمیتونم بفهمم گاهی صد در صد مطمئن میشم منظور داره گاهی به خودم میگم احمق نشو

نگفتی نسبتش باهاتون چیه ....به هر حال باید بهترین واکنش رو نشون بدی .الان ممکنه هر قدمی یا حرفی بزنی مقصر بهم خوردن روابط شما شناخته بشی ...بهترین حالتش اینه ک فک کنی از کارایی ک در حقت کرده واقعا پشیمون شده و ب نوعی میخاد جبران کنه ‌‌....زیادی رفت و امد نکنید حدو مرز رو نگه دارید ایتطور بهتره