2777
2789
عنوان

قهوه خورای گل بیاید لطفاً

63 بازدید | 8 پست

سلام من می‌خوام برای بیداری بخورم تا الان مارک علی کافی، محمود و یه مدل دیگه که یادم نیست گرفتم دو تای دیگه رو به جز علی کافی امتحان کردم اوکی بوده

و همینطور نسکافه 

چون سه ساعت شب و یک و نیم ساعت روز می‌خوابم یه فنجون نسکافه و یه لیوان چای با فاصله یک ساعت صبح و یه لیوان چای عصر و یه فنجون قهوه هم شب می‌خورم البته دو بار در هفته کلی صبح و قهوه شب حذف میشه

آیا زیاده‌روی نیست؟

و اینکه چه مارکی بهتره دلم میخواد واسه صبح که زیاد بیداری نمی‌خوام نسکافه و واسه شب قهوه مارک خوب بخورم ولی نه خیلی قوی که ضرر بزنه تو دیرمدت

سومین سوال اینکه چقدر بعد خوردن تاثیر می‌زاره تا چه مدت

دوستم می‌گه یکی صبح دو تا هم بعد از ظهر قوی میخورم یه سره تا یک بیدارم مارکشو نمی‌دونم عربیکا باریستا یا چی

یکی دیگه هم گفت بخور فالافاصله بیست دقیقه بخواب تاثیرش عالیه

و اینکه بدم میاد اشکال ندارد کنارش شکلات بخورم؟

لطفاً تجربه تونو بگید حتی اگه یه سوالم می‌دونید مرسی❤️

نسکافه که قهوه نیست دوست عزیز اون یه چیز فرآوری شده با شیر و شیرینی و قهوه و کاکائویی ایناست

قهوه خورها هم معمولا از این بسته بندی ها نمیگیرن میرن قهوه فروشی با درصد میگن براشون اسیاب میکنه مثلا 80 درصد کافئین قهوه برای دستگاه اسپرسو

قهوه رو با شکر خوردن به شدت مضره و تاثیرات قهوه رو هم میبره پس قهوه فقط خالی و تلخ باید بخوری

پر کافئین ترین قهوه هم قهوه ترک هست که با قهوه جوش دم میشه

=

خیلی زیاد میخوری، من مارکای متفاوت و متفرقه میخوردم آخریش اسپرسو فوری مولتی کافه مدل بلک گلد بود، شکلات اشکال نداره ولی مصرفت خیلی زیاده، اگه اینجوری ادامه بدی منتظر تپش قلب و بیشتر شدن استرس، ریفلاکس، مشکلات دندان و اینا باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسکافه که قهوه نیست دوست عزیز اون یه چیز فرآوری شده با شیر و شیرینی و قهوه و کاکائویی ایناستقهوه خور ...

ممنون عزیزم آره می‌دونم نسکافه چیه جدا از قهوه گفتم

و اینکه من فوری می‌خوام چون نمی‌خوام قهوه‌جوش و قهوه ساز بخرم یعنی باید از عطاری بگیرم پودر فوریو؟

شما قهوه میخوری فقط چشات بیداره مغرت خوابه چطوری درس میخونیبعد اینکه فقط ۴/۵ ساعت می‌خوابی خودت و دی ...

آره من قهوه شب رو دیر می‌خورم جوری که باهاش یه ساعت درس بخونم بعدش می‌خوابم 

ممنون عزیزم آره می‌دونم نسکافه چیه جدا از قهوه گفتمو اینکه من فوری می‌خوام چون نمی‌خوام قهوه‌جوش و ق ...

من از فوری اطلاعی ندارم و فوری چون ترکیبی هست به درد نمیخوره 

نمیدونم

من قهوه واقعی میخورم راهنمایی خاستی در خدمتم

=