2777
2789
عنوان

داداشم خیلی باهم مهربونه ولی🥲🥲

664 بازدید | 21 پست

وقتی میرم خونه شون خانمش یجوریه در صورتی که بچه ها همیشه پیش منن و یکیو خودم بزرگ کردم

خیلی ناراحت میشم و نمیرمدیگه

انگار از  خوشش نمیاد

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

یعنی چی شما بزرگ کردی؟؟

یعنی هرروزه پیشم بوده سرما خورده من بودم مدرسه من میبردمش من براش کتاب میخوندم من لباسشو میشستم مثل یه مادر بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد نرو. منم زیاد نمیزم خونه داداشم. بنظرم دوری و دوستی بهتره.ادم باید تعادلو رعایت کنه

اخه زیاد نمیرم بیشتر اینا میادن

دقیقا ممنم خونه داداشم بدونه دعوت اصلا نمیرم

ادم زیاد یجا بره حرمتا شکسته میشه احترام کمتری میذارن بهت. 

من هیچوقت زیاد خونه ینفر نمیرم هیچوقت شب خونه کسی نمیمونم. 

ادم زیاد یجا بره حرمتا شکسته میشه احترام کمتری میذارن بهت. من هیچوقت زیاد خونه ینفر نمیرم هیچوقت شب ...

اخه زیاد نمیرم

اخه زیاد نمیرم

ببین بعضیا زیاد مهمان نواز نیستن. 

یا با خانواده خودشون اوکی ترن از خانواده همسر خوششون نمیاد. 

جایی که از بودنت خوشحال نیستن نباش. 

برای حضورت تو هرجا ارزش قائل باش. 

شده حتی نری اصلا. 

من زنداداشم زیاد خاکی نیست خودشو میگیره و اینا بخاطر همین من خوشم نمیاد مثلا داداشم پیام میده تشریف بیار خونمون و اینا نمیرم میگم ایشالله یه وقت دیگه. 

کلا دیر به دیر تر میرم دست خالیم نمیرم یه خوراکی ای میوه ای چیزی میخرم با خودم میبرم. 

اخه زیاد نمیرم

خب وقتی مادر داشته چرا اینکارو میکردی ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏