2777
2789
عنوان

جن واقعا این شکلیه؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19759 بازدید | 337 پست

چه باحاله وایساده تا عکسش بگیرن 

اون جنه چادر سفیده مسلمونه فکر کنم البته تازه از آرایشگاه داره میاد عروسه 😂😂😂😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
واقعا فکر کردین به این کشکیه که ببینین و دور هم بخندین؟ 😏 ببین اگه چهره واقعی شو کسی ببینه ممکنه از ...

خب دوست عزیز توی عنوان نوشتم جن اگه میخواستی در گیری ذهنی پیدا نکنی نباید وارد تاپیک میشدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا مسلموناش که کار ندارن تازه خوشگلم هستن 

خب الان این مسلمونشونه دیگه پیداست پوشونده خودش رو خیلی خوشگله لامصب 😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
خب دوست عزیز توی عنوان نوشتم جن اگه میخواستی در گیری ذهنی پیدا نکنی نباید وارد تاپیک میشدی 

مگه قانونه که چون نوشتی مطمئنی هیچکس نمیاد؟ 

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
نه منطقی و نه طبیعی و دقیقا به همین خاطره که بهشون موجودات ماوراطبیعه میگن و بعضیاشون ترسناکند

تنها چیز ماورالطبیعه که بنظرم وجود داره حیات بیگانگان تو کهکشان های دیگست

که وجودشون با ufo ها و خیلی چیزای دیگه تو منطقه ۴۷ امریکا بود فک کنم. اثبات شده

تا الان هیچ مرگی بر اثر جن ثبت نشده

میتونید تو ی سایت معتبر جست و جو کنید

پیک موتوری رستوران خدا
کسایی که میگین جن وجود نداره. حتی توی قرآن هم اسم جن اومده. میگن اگه خیلی اسمشون رو بیاری هم شاید ...

❣❣❣❤خدایا شکرت😍😘برای همه چیزایی ک بهم دادی و ندادی 🙏🙏💜💛💙💝
چطور اونا اینقد بیکارن که شبا تو اتاق های دیگران واگردی میکنن بعد احضارشون اینقد باید مشکل باشه؟

خب درهرحال اینم تفکر شماست دیگه

نمیشه کاریش کرد ...این موضوعات پیچیده و گسترده هست و منم وقت اضافی ندارم وگرنه مدارک زیادی وجود داره که نشون میده نه تنها جن بلکه هزاران موجودات دیگه داخل این جهان هستی زندگی میکنن 

دنیا با پیچیدگی جالبی به وجود امده و این نشون دهنده قدرت بزرگ خداوندمونه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من شوهرخواهرم زمان مجردیش توی یک خونه قدیمی بخاطر کارش زندگی میکرده.ینی تعریف میکرد ک قشنگ و واضح می ...

اونایی که شوهر خواهرت میدیده هفت کوتوله بودن اون رو با سفید برفی اشتباه گرفته بودن اون درازه هم نامادریه سفید برفی بوده 😂

خب بعدش چی شد؟

بعداز اینکه رازشونو فاش کرده بود ک جنهارو میبینه دیگه نیومدن دوروبرش تا اینکه اینم ازاون خونه میره.ولی بعداز ازدواج هم آبجیم میگف هرشب قبل از خابیدن بهم میگف هروقت توی خاب صداموشنیدی بیدارم کن جن داره اذیتم میکنه دقیق میگه همون جن کوچولوها..رفته بود پیش دعانویس هم گفته بوده جن دیده و حتی بهش کاغذو مداد داده بود ک عکس پا و دستشونو بکشه اونم دقیق کشیده بود گفته بوده خودشون بودن جن بوده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

جن یه نیروی ماورایی هست که جسم نداره با چشم ببینیش قدرتی که جن داره اینه که وارد ذهن انسان میشه و اینطوری آزار میده در واقع اجنه دارای اجسام مخصوص به دنیای خودشون هستن که اگر بخوان به انسان نشون بدن باید انرژی زیادی صرف کنن که باعث میشه چندین سال از عمرشون کم بشه بخاطر همین وارد ذهن انسان میشن