2777
2789
عنوان

جن واقعا این شکلیه؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19763 بازدید | 337 پست
تمامی فیلم ترسناک خارو دیدم تمامی روش های احضار رو بلدم و بعضیاشو امجام دادم اما هیچی نیومد

شما فکر کردی به همین آسونیه واقعا؟؟؟یا بچه بازیه؟؟؟

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا شما یکاری کنید جن بیاد پیش من همین من تو عصر منطق زندگی میکنم

من با جن هیچ کاری ندارم...بخاطر اعتقادات مسخره ی دیگرانم خودمو به خطر نمیندازم...

اگه درست و حسابی پیگیر شی پیداش میکنی...نه که بری طرفو تهدید کنی صرف اینکه حرف خودت ثابت شه...

تهران بیاید قانع میشید برید پیش شیخهای بزرگ 

خانوم شما خودتون فکر کنید

به نظرتون میشه ی موجود وجود داشته باشه که غیب بشه و جنسش از اتیش باشه و هزاران سال عمرش باشه و بتونه تو چشم بهم زدن هزاران کیلومتر رو طی کنه

واقعا منطقیه؟

پیک موتوری رستوران خدا
من با جن هیچ کاری ندارم...بخاطر اعتقادات مسخره ی دیگرانم خودمو به خطر نمیندازم... اگه درست و حسابی ...

منم باهاتون موافقم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

واقعا فکر کردین به این کشکیه که ببینین و دور هم بخندین؟ 😏 ببین اگه چهره واقعی شو کسی ببینه ممکنه از ترس بمیره

اونایی هم که دیدن به شکل دیگه ای بوده

درضمن لطفا ازین چیزا نذارید من باردارم نباشم وقتی میبینم ذهنم درگیر میشه 

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
خانوم شما خودتون فکر کنید به نظرتون میشه ی موجود وجود داشته باشه که غیب بشه و جنسش از اتیش باشه و ه ...

نه منطقی و نه طبیعی و دقیقا به همین خاطره که بهشون موجودات ماوراطبیعه میگن و بعضیاشون ترسناکند

بعضیاشپن خیلی بلندن بعضیا خیلی کوتاه

من شوهرخواهرم زمان مجردیش توی یک خونه قدیمی بخاطر کارش زندگی میکرده.ینی تعریف میکرد ک قشنگ و واضح میده جن هارو ..میگه قدشون کوتوله بود و کچل بودن.این لامپو روشن میزاشته اونا خاموش میکردن میومدن روی رختخابش مثل اینکه بچه بودن و میخاستن بازی کنند.این دیگه عادت کرده بوده ب این بچه جنا تا یشب اومده بوده از اتاق بره سمت حیات و دسشویی توی راهروی دراز خونه قدیمیا دیده یکی قدبلند صاف روبروش وایساده و بهش میخندیده.اینم برگشته بود توی خونه و زنگ زده بوده ب خواهرش اونم گفته بود قرآن بخون با صدای بلند

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
😂😂😂جن اصن دیده نمیشه ک بخواد شکل خاصی باشه..جن جنسش مث هواس نمیشه دیدش

جن هم دیده میشه ولی اجازه ندارن

ولی جنها اجازه آزار انسان رو ندارن 

لشکر جنها در خدمت حضرت سلیمان بودن

جنها هم مثل انسانها خوب و بد دارن مسلمان و کافر دارن

اگر اذیتشون نکنن مثل احضار روح و ..... کاری به انسانها ندارن

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏
بابا مسلموناش که کار ندارن تازه خوشگلم هستن 

پس چرا منو نگاه میکرد؟ چرا خودشو نشون داد؟😭😭😭 قبلا شنیده بودم بین درخت مرکبات بعضیا جن دیدن باورم نشد تا همین بلا سر خودم اومد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من با جن هیچ کاری ندارم...بخاطر اعتقادات مسخره ی دیگرانم خودمو به خطر نمیندازم... اگه درست و حسابی ...

فعلا کع هیچ جنی جرئت رویارویی با من رو نداشته

اینطوری بگم بهتره فک کنم😂

تا ببینم چی میشه

موفق باشید

پیک موتوری رستوران خدا