2777
2789
عنوان

جن واقعا این شکلیه؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 19758 بازدید | 337 پست
فعلا کع هیچ جنی جرئت رویارویی با من رو نداشته اینطوری بگم بهتره فک کنم😂 تا ببینم چی میشه موفق با ...

عاره تو با شوخی میگی ولی واقعا هم واقعیت همینه 

حالا جرات اسمش باشه با اجازه یا هرچی ...

اونا حقی ندارن انسانارواذیت کنن مگر درشرایطی خاص ک جنای کافر اذیت میکنن اونم ب شرطها شروطها

من خودم که اذیت میشدم فقط بخاطر جدم بود اگرنه من کاری نداشتم وهمینطور بقیه کسایی که اذیت شدن

یا خودشون کاری کردن یا جدشون حالا خواسته یا ناخواسته این پرده بین دنیای ما وجنیان روخدشه دارکردن که اون جن تونسته اینکاروبکنه اگرنه ب هیچ وجه اجازشوندارن ونمیتونن

منم کاری نکردم ولی بخاطر بابابزرگموبابام منم اذیت میشدم

وهزاران ادمی که میشناسم هم هرکدوم ب دلایلی 

ادم تحصیل کرده هم حتی بوده ادم خوب ادم بد فرقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیز ماورالطبیعه که بنظرم وجود داره حیات بیگانگان تو کهکشان های دیگست که وجودشون با ufo ها و خی ...

سلام خسته نباشی

لطفا میشه ب سوالای من پاسخ بدین اگ دوست دارین

شما مسلمونین و قران میخونین؟!

چیزی از سوره جن در قران کریم به گوشتون خورده؟!

این حرف شما درسته در سیارات دیگ احتمال حیات گونه های دیگر هم وجود داره البته اینو ما نمیدونیم هیچکس ثابت نکرده کدوم ادمی رو دید ک بیاد بگه من ی ادم فضایی یا ... دیدم 

ولی اگ از ادم های اطرافتون یا توی روستاها اینو بپرسین مستقیم میگن جن دیدیم 

مشکلات روانی ب کنار 

اما این از لحاظ اسلام ثابت شده است ماجرای حضرت محمد (ص) ک با پسر شیطان حرف زد  و حضرت علی (ع) ک رفت توی چاه و لشکری از اجنه رو خاکستر کرد گوگل کنین بالا میاره 

ولی از لحاظ علمی تا شکل خاصی نداشته باشه نمیشه ثابت کرد وجود داره پس این نظریه از لحاظ علمی رد میشه

سلام خسته نباشی لطفا میشه ب سوالای من پاسخ بدین اگ دوست دارین شما مسلمونین و قران میخونین؟! چیزی ...

چرا جای دوری بریم 

خود شیطان رو ک همه قبول دارن از کافر و مسلمون

خب شیطان رو نمیشه دید ینی بگیم شیطان هم وجود نداره؟!