یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام میدادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
من شوهرخواهرم زمان مجردیش توی یک خونه قدیمی بخاطر کارش زندگی میکرده.ینی تعریف میکرد ک قشنگ و واضح میده جن هارو ..میگه قدشون کوتوله بود و کچل بودن.این لامپو روشن میزاشته اونا خاموش میکردن میومدن روی رختخابش مثل اینکه بچه بودن و میخاستن بازی کنند.این دیگه عادت کرده بوده ب این بچه جنا تا یشب اومده بوده از اتاق بره سمت حیات و دسشویی توی راهروی دراز خونه قدیمیا دیده یکی قدبلند صاف روبروش وایساده و بهش میخندیده.اینم برگشته بود توی خونه و زنگ زده بوده ب خواهرش اونم گفته بود قرآن بخون با صدای بلند
ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢