2777
2789

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

این کاربر از سال ۹۱ تو سایت فعالیت داره تا به حال هم حرف خاصی نزده حالا چند نفر اومدن تو تاپیکاش حرف سیاسی زدن که اون رو هم خودش خیلی ناراحته گفته قول میدم دیگه تکرار نشه، خواهش میکنم کاربریشو برگردونید با این کاربری کلی خاطره داره ممنونم

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
من ۸۹ ی رو برنگردوندن

آخه چرا الکی تعلیق میکنن بنده خدا کلی ناراحته هفت ساله از روزی که بی بی چکش مثبت شد تا الان که بچه اش بزرگ شده این کاربری رو داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناربن قطع شده؟😱😱😱

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
آره چند روزه

وااای چرا نمیدونستم😢

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

@آلاله99  هم نیست،،،،تگ نمیشه 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آخه چرا الکی تعلیق میکنن بنده خدا کلی ناراحته هفت ساله از روزی که بی بی چکش مثبت شد تا الان که بچه ا ...

با خودشون صحبت کردیم عزیزم تاریخ باز شدنشون رو گفتیم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

با خودشون صحبت کردیم عزیزم تاریخ باز شدنشون رو گفتیم

ازتون ممنونم، منتها من با خودش صحبت کردم گفت من که تعلیق شدم نمیتونم بیام تو سایت چجوری باید مطلع بشه که چه تاریخی باز میشه؟ امکانش هست تاریخشو به من بگین من بهش اطلاع بدم؟

استارتر ببخشید من همیشه تاپیکهاتو دنبال میکردم خیلی وقته نمیزنی با شوهرت چیکاز کردی

کلا خیلی وقته نی نی سایت نیومدم فعلا هیچ کار نکردیم همونجوری درگیریم خودش رفته درخواست طلاق داده یه سال الکی گذشت همون جوریه که بود فقط عمر من تلف شد