2777
2789
عنوان

دخترم خیلی خشنه کمک

316 بازدید | 5 پست
سلام
من دخترم خیلی خشنه.اصلا ناز کردن بلد نیس هرچی ناز کردن یادش میدم انگار نه انگار فقط یا میزنه یا چنگ میندازه.حتی محبتشم اینجوری نشون میده نمیدونم چیکار کنم وقتی میخواد دوست داشتنشو نشون بده حمله میکنه موهامو میگیره دهنشم وا میکنه گاز بگیره و چنگ میندازه.
11 ماهشه.کسی میدونه چیکار باید بکنم.
تلاش کن،طلاش کن!
وای دختر منم به شوخی از اینک کارا میکنه
یارده ماهشه نمیدونه خب بده ولی از وقتی دیگه بهش نمیخندم نمیکنه بهشم بگم نکن بدتر میکنه میدونی معنی نه رو میفهمن توی این سن
الان دهنشو باز میکنه میزاره رو صورتم یعنی داره بوسم میکنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر منم به شوخی از اینک کارا میکنه
یارده ماهشه نمیدونه خب بده ولی از وقتی دیگه بهش نمیخندم نمیکنه بهشم بگم نکن بدتر میکنه میدونی معنی نه رو میفهمن توی این سن
الان دهنشو باز میکنه میزاره رو صورتم یعنی داره بوسم میکنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
نمیدونم چرا دخترا جدیدا اینجوری شدن دختر دوستم عاشق کاراکتر بن تنه و همش ادا و کارای پسرونه میکنه....
وقتی این کارو میکنه بغلش کن بگو مامان ناااااازی مامان ناز کن بوس کن....