وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
مبارکه عزیزم منم حتی تا ۸ هفته بارداری علامت پریودی داشتم مثبته ب سلامتی بقلش کنی گلم برای سل ...
عزیزم مال ایشون مثبت نیست