2777
2789
عنوان

شما بچه کوچک رو پیش مادرشوهر میزارید یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ندیده بودم فقط پسر جاریم دیدم بهش دست میزنن و میخندن چندبار دیدم اینکارو میکنه یبارم مامانم دید ...

اگه همون موقع که دیدی دارن ذوق بچه جاری میکنن دهنت و باز کرده بودی و حرف میزدی الان سر عقل اومده بودن بحث دعوا نیستا بحث اینه یه حرف منطقی بزنی تا یاد بگیرن

خودم ندیده بودم فقط پسر جاریم دیدم بهش دست میزنن و میخندن چندبار دیدم اینکارو میکنه یبارم مامانم دید ...

حالا اینکه پسره ما تو فامیلمون داشتیم عمه ی دختر خالم قربون صدقه ی اونجاش میرفت و جلوی همه دست میزد بهش 😑😑😑 یعنی حالم بهم میخورد ازش 

هیچکسیم بهش چیزی نمیگفت 

هرچقدر عزیز باشه برای طرف حق ندارن به جای خصوصیش دست بزنن که 

ببین بعد ده سال، شغل مهندسی ول کردم فقط فقط بخاطر بچه.من که با اون حقوق، یرای خودم خونه، ماشین خریده ...

چشم نمیزارم خودمم انقد حرص خوردم این مدت مریض شدم.

تو فکرم بود ببرمش باشگاه ژیمناستیک یاد بگیره انرژیش تخلیه بشه خودمم پیشش باشم

ولی الان زمستونه میترسم عرق کنه تو باشگاه بیایم خونه سرمابخوره

خانه بازی هام ک جنبه اموزشی ندارن

بنظرتون چکارکنم؟

ببخشید ولی چقدر از مادرشوهرت چندشم شد اه اه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شوهرت رو همین بنده خدا بزرگ کرده بعدشم مادر شوهرت مگه کلفته یه پرستار بگیر که هم پول بدی هم ازش تش ...

هر بنده خدایی سالم نیست 

چیزی که زیاده اختلالات جنسی و روانی البته مادرشوهر هم نشون دادن نرمال نیستن! 

ولی بله اگه نمیتونه بچه رو همراه خودش ببره پرستار بگیره !

من نه اصلا موافقم نیستم

بخاطر مسائل تربیتی و فرهنگی

مادرشوهرم اخلاقیات این شکلی نداره

ولی بازم خوشم نمیاد بچم کنارشون بمونه

مگر مواقع اضطرار

مثلا یه بار که جراحی داشتم چاره ای نبود

شما هم حتما حواس جمع باشه

بچه بی علت همچین حرفی نمیزنه

سعی کن دیگه نذاریش

الان توی مرحله ای هست که می تونی پسرت را آموزش بدی این کار بده و حواسش را پرت کنی و حتما آموزش ناحیه خصوصی را بهش بده ولی نباید بزاری پیش مادر شوهرت بزارش مهد کودک الان سنش مناسبه برای مهد کودک رفتن . وقتی شوهرت انکار میکنه و بچه کوچک را دروغگو خطاب میکنه مادرش بدتر میکنه بهتره بچه را از اون محیط سمی دور کنی . فکر رفتار با بچه های خودش را هم نکن زن های قدیم زیاد وقت برای بچه نداشتن و روی نوه هاشون این کارها را می کردند 

چشم نمیزارم خودمم انقد حرص خوردم این مدت مریض شدم.تو فکرم بود ببرمش باشگاه ژیمناستیک یاد بگیره انرژی ...

ببین ببر مهد درست و حسابی بزار.

آی عرق میکنه و ... ول کن ببر باشگاه، کت و لباس تنش میکنی. سرما خوردنی دور از بچه ات، بچه رو نمیکشه.

ولی اختلالات جنسی خیلی خیلی بد.

خیلی از دخترا چی میشه خودارضایی یاد میگیرن، خیلی اتفاقی لمس میکنن، لذت داره براشون، بعدها تو موقعیتهایی مثل استرس و دعوای مامان و ... تکرار میکنن ، تا تهش میشه عادت و مشکل اساسی.

حرفای من نیستا، مشاوره تو حتی تی وی میگفت، برنامه صبحانه ایرانی.

تو رو خدا بچه تو به همه چیز ترجیح بده، بچه امانت الهی.

ببین مادرشوهر تو نه از سر بدذاتی، از ناآگاهی کرده.

میدونم چی تیپی با توجه به حرفات.

مراقب بچه ات باش، شوهرت مریض جنسی نشده، اختلال جنسی نگرفته، چه میدونی بچه تو هم سالم در بره از این مهلکه

الان چه ربطی به مسئله ای که استاتر طرح کرده بود داشت ؟😐

میگم مگه مادرشوهرا بیکارن بچه نگه دارن؟مادرشوهر من اینقدر برای خودش احترام قائله که برای دیدنش باید از قبل تماس بگیرم  نه اینکه وقتش رو بذاره بچه ما رو نگه داره عوض کنه که حالا دستم بزنه به چیز بچه   عاشق این اخلاقاشم آدم حسابیه 😎

ببین ببر مهد درست و حسابی بزار.آی عرق میکنه و ... ول کن ببر باشگاه، کت و لباس تنش میکنی. سرما خوردنی ...

احتمالا درمورد بچه های خودش این کار و نکرده، به قول یکی از کاربرها خانمهای قدیمی چندین بچه پشت سر هم داشتند و وقت برای بازی با بچه نداشتند 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.