2777
2789
عنوان

قطع ناگهانی داروهای دوقطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 42 پست
وای آره الان هرشب گریه میکنم زااار میزنم عصبی ام فک میکنم کاش زندگی تموم مبشد😭💔

داروی اعصاب اونجوریه 

یهو قطع کنی حال آدم از قبل هم بدتر میشه عوارضش زیاده 

یک دکتر برو تحت نظر اون باش 

کنترل کن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم اصلا دارو رو بد نمیدونم مگ این همه آدم دارو برا قلب و کیست و اینا نمیخورن🥲منم مثل اوناولیآخ ...

احتمتلا سودای بدنت بالاس برو طب سنتی خوب گلم این داروها همشون عوارص دارن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
حرص نخور درست میشهبرو‌پیش‌دکتر خودت از هیچی‌نترس علائم این دو قطبی بودن چیه؟‌کنجکاو شدم‌بدونم‌چیه

خیلی چیزا

منم داشتم اما هی مقاومت میکردم اخر ک پذیرفتم دیدم دارو اثر نداره انگاری...فتم قطع کنم بهتره

دکتر هم ک گفت قطع کنی 

دیگ رسما قبول کردم

این به عزت نفس برنمیگرده؟تو اعتماد به نفس و عزت نفس نداری فکنم‌که‌اینجوری میگی خودتو دوس داشته باش ع ...

نه ربطی نداره بعضی مشکلات روانشناختی مثل بیشفعالی دو قطبی و افسردگی و.. باعث میشه ادم دیدش نسبت به خودش عوض بشه چون قسمتایی از مغزو فعال میکنه که مسئول  خود انتقاد گری هست

۱۴۰۴/۷/۲۵

عزیزم باشرایط بارداری ک دارو اگه خدا نکرده داروهات رو بچه ت اثربزاره چی .

تا فهمیدم باردارم رفتم مطب دکترم باهاش صحبت کردم داروهام کم خطره و تاثیر بدی ان شاالله نمیزاره 

قطع کردنشون ضررش بیشتره عزیزم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
دکتر کجا برم؟میشناسی؟برا دوقطبی باشه؟آره اینجا فقط حالم رو بدتر میکرد

کدوم شهری؟ و رفت و آمد به کدوم شهر ها برات راحت تره؟

برات میپرسم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
وزنم ک ۶۴ قدم ۱۶۵پوستمم گندمی رو ب سبزه

بنظرطبعت سوداوی هست وباید خودتو درمان کنی .بعدم دکتر تهرانت شاید فهمیده ک توبیشتر داری ب خودت تلقین میکنی ک مریصی و همین باعث مریصیت شده.خودت گفتی اوایل بعداز ترک دارو خوب بودی پس اثرات تلقین هم میتونه باشه.برو طب سنتی خوب

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من