2777
2789

ن ن مثبته

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای عزیزم مبارکه

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی

چرا قبول نمیکنین

بابا مثبته 

من متخصص بی بی چکم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

فردا بگیر ک پررنگ بشه صبح بگیر ک ناشتا باشی 

امروز موعد پریودمه. دو سه دقیقه ای اینجور شد

مثبته.منم روز موعدم اینجور شد.فرداش یکم از این پررنگتر.دو مارک دیگه هم خریدم اینجور شد.۳ فرودین وقتم بود ۵م ازمایش رفتم بتا۴۹ شد.دو روز دیگه تکرار کردم ۲۱۳ شدم.عریزم مثبته

باز صبح تست میکنم اگه مثبت شد میرم آز میدم

مثبته شک نکن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بی خبرمون نزار😃😃😅😅😍😍😍

زود آز نده تا بی بی چکت قشنگ پر رنگ نشده چون منم زود آز دادم بی بی چکم زیاد پر رنگ نبود مجبور شدم دوباره آز بدم الکی استرس ب خودت وارد نکن گلم هر روز یکم یکم پرنگ میشه صورتی شد برو 

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 
مثبته.منم روز موعدم اینجور شد.فرداش یکم از این پررنگتر.دو مارک دیگه هم خریدم اینجور شد.۳ فرودین وقتم ...

فدات.

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍