2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای دکتر منم اسکار روی پوست صورتم دارم بصورت فرورفتگی هست عمقش زیاد نیست ولی پوستم رو نامرتب نشون م ...

این مدل اسکار های آکنه که عمق کم ولی سطح مقطع بزرگی دارند را نوع  Rolling Scarمی گویند ( لطفا سرچ کنید ببینید عکس های اون رو ) 

در اسکار های آکنه از نوع رولینگ باید یک پلن درمانی ترکیبی داشت 

مثلا 2تا سه جلسه سابسیژن به فاصله هر سه ماه و 3الی 4 جلسه میکرو نیدلینگ به فاصله هر دو ماه 

البته این پلن برای شما نیست بلکه پلن متوسط صورتی که به حد متوسط دو طرف از این مشکل رنج می برد 

پس تقریبا یک سال پیگری می خواهد  

متاسفانه کرم ها خیلی در اسکار فرورفته کمکی نمی کنند 

من یه کرمی میخواستم که پوست صورتمو دو درجه روشنتر کنه آبرسانی کنه و شفاف وصاف اگه چیزی هست معرفی کنی ...

برای روشن کردن کل صورت نه لک های ناحیه ایی 

ترکیب یک کرم ضد لک غیر هیدرو کینونی  +  کرم ویتامین سی

خیلی مناسب است 

کرم های ضد لک غیر هیدروکینونی شامل کرم هایی که حاوی آربوتین ,آزالیک اسید ,کوجیک اسید و یا رزورسینول باشد 

من کرم ویتامین سی فیس دوکس گرفتم که شبا قبل خواب میزنم صورتم آیا روشی خوبی دارم کهدفقط شبا استفاده م ...

ویتامین سی بسیار برای روشن سازی و رفع کدری و خستگی پوست مناسبه فقط باید دقت کنید که اگر مستعد آکنه هستید نباید کرم بزنید بهتره سرم آن را استفاده کنید و شبها بهترین زمان مصرف آن هست 

سلام ببخشید من برا جوش رفتم دکتر بهم آزیترمایسین داده و راکوتان . بعد راکوتان رفتم پرسیدم میگن فقط ا ...

آکوتان داروی بسیار قوی و موثری است که حتما باید زیر نظر پزشک مصرف شود قدمی ترین نوع آن به نام رو آکوتان است که ساخت کارخانه روش سویس است سایر برند های بازار همگی همان فرمول هستند و اکثرا خارجی هستند با همان دوز دارو  تنها یک برند ایرانی که اون هم تنها در ایران بسته بندی می شود (نورم اسکین)در بازار وجود دارد با توجه به محدودیت های اخیر ترجیحا هر نوع رو می تونید گیر بیارید استفاده کنید ذاتا تفاوت شان کمتر از 5 درصد است خیلی نگران نباشید 

سلام آقای دکتر میشه یه کرم لایه بردار یا کرمی که لک های سطحی که ناشی از جوش هست رو بهم معرفی کنید؟

لایه بردار ها یکی از گزینههای مهم در درمان اسکار های آکنه مسطح و غیر مسطح های خیلی خیلی سطحی هستند چند رده لایه بردار داریم 

1- AHA,BHA

این کرم های اولین خط لایه بردار هستند و از 10 تا 20 درصد در بازار موجودند پوست های چرب بهتره ژل و پوستهای خشک نوع کرم آنها  استفاده کنند 

2- خانواده ترتینویین ها 

این محصولات تحت عنوان دیفرین ,آداپالن,رتین آ,ترتینویین,ژل آکوتان در بازارموجودند لایه بردار های قوی هستند و استفاده از آنها حتما باید زیر نظر پزشک باشد 

3- پیلینگ های قوی در مطب 

این دسته از لایه بردار ها همتوسط پزشک و بیوتیشن ها در مطب یا سالن اسپا انجام می شود 

استفاده از هرگونه لایه بردار نیاز به مراقبت های خاصی 

چون حفاظت از آفتاب و هشدار های لازم دارد

من از ترکیب زردچوبه و گلاب و دارچین استفاده کردم بیشتر از 50 درصد جای جوش هام رفت اما نه کامل ویتامی ...

مواردی که فرمودید جز درمانهای ماسک های گیاهی بر طرف کننده جای جوش های مسطح هستند خیلی نمی توانند به  اسکار های فر رفته کمک کنند 

در اسکار های فرورفته لایه بردار قوی ( در بالا توضیح دادم) و سابسیژن و میکرونیدلینگ کمک گرفت 

آقای دکتر برای رفع گودی زیر چشم چه پیشنهاد میکنید؟

سلام اجازه بدید یک تاپیک در این زمینه ایجاد می کنم 

کلیت رفع گودی زیر چشم  دو دسته عمده میشن

یا تغییر رنگ هستند که با کرم ها میشه کمی کمک کرد

یا گودی بیشتر از حدی است که باید با تزریق فیلر یا کربوکسی و یا روش ها تهاجمی کمک کرد 

مهمترین اصل واقع بینانه بودن در میزان کمکی که درمان به فرد می کند است