2777
2789
دکتر میشه من عکس صورتمو بفرستم بفرمایید چی مناسب پوستمه؟برای جای جوشام؟

من دقیق نمی دونم آیا میشه اینجا عکس فرستاد یا نه ؟اما می تونید از طریق پیج اینستا گرامم که آدرسش در بخش پروفایلم در قسمت مشاوران نی نی سایت است یا با سرچ نامم در اینستاگرام برام بفرستید اگر اینجا میشه عکس فرستاد که بهتره همین جا بفرستید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اقای دکترمن واسه جای جوشام ۴ جلسه میکرونیدلینگ و یه جلسه سابسیژن کردم.بعدش تزریق ژل یه ساله جای ...

سلام شما دقیقا پله به پله کمک هایی که روش های مختلف می تونند بکنند رو انجام دادید

واقعا برای من امکان پذیر نیست بدون دیدن و معاینه  نوع اسکار های شما نظر بدم اما کلیت  بعد از چند مرحله سابسیژن و میکرونیدلینگ  لیزر در برخی ضایعات می تواند کمک کننده باشد اما لیزر بهتره آخرین قدم باشد و فیلر هم مقطعی می تونه درمان خوبی باشه 

چه مقدار از هرکدوم رو باهم مخلوط میکنید و چقدر روی صورتتون میمونه؟میشه توضیح بدید؟

برای هر بار استفاده نصف قاشق چایخوری زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری دارچین و گلاب رو به اندازه ای بزنید که مخلوط یه خمیر شل بشه، روی صورتت رو کامل بزن تا نیم ساعت بعد بشور البته زردچوبه به پوست رنگ میده با صابون و آب ولرم بشورین تا رنگش بره

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      

اسکار آکنه فرو رفته به  سه نوع تقسیم می شوند 

نوع Ice peak: به صورت فرورفتگی سوزنی عمیق 

نوع  Rolling Scar : فرورفته کم عمق با سطح مقطع وسیع 

نوع Box Scar : این نوع اسکار به صورت فرو رفتگی عمیق  با سطح مقطع کم 

اسکار های  آکنه  معمولا ترکیبی از انواع مختلف هستند و روش درمان هریک از سه نوع با هم متفاوت است 

در پست های بعدی در ارتباط با درمان هرکدام توضیحات لازم ارائه می شود 

جای جوش شما از کدامیک است و تجربیاتتان را در زمینه درمان آن بیان کنید

اسکار آکنه  فرو رفته به  سه نوع تقسیم می شوند  نوع Ice peak: به صورت فرورفتگی س ...

سلام 

والا من از همه نوع دارم به حدی پوستم اسکار اکنه داره که دیگه پوستم جا واسه چال شدن نداره چندین ماهه از خونه بیرون نرفتم افسردگی شدید گرفتم و هنوزم جوش میزنم و چال میشه واسه درمان اقدامی نکردم چون پولشو نداشتم .

اینارو نوشتم که اونای که واسه چند تا چال کوچیک مینالن شرایط منو ببینن امیدوار شن بدتر از خودشونم هست 

الان چطوری پوستتون ؟  لطفا اگر فرورفتگی خوب شده بمنم بگید من سالهاست درگیرم 😪

مسلما خیلی تاثیر داشت بیشتر از 50 درصدش رفت اگرم همیشه استفاده کنید نتیجه بیشتری هم خواهد داد چون من خیلی وقته استفاده نکردم 

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      

برای درمان جای جوش صورت اگر زیاد عمیق نباشه بهترین راه بنظر من میکرونیدلینگه من خودم سه جلسه انجام دادم و نتیجه اش عالی شد

من پیش دکتر خاک سفیدی انجام دادم میخوای میتونم ادرس اینستاشون رو بدم هر کی خواست بره سر بزنهhttp://www.instagram.com/mugeclinic
09904204682

این مدل  اسکار های آکنه که عمق کم ولی سطح مقطع بزرگی دارند را نوع   R olling Scar ...

سلام دکتر،من برای درمان اسکارجوش سه جلسه مزونیدلینگ انجام دادم اماحتی ۱درصدم اثرنداشته،به نظرتون چه روشی روامتحان کنم تاحداقل ۶۰درصدبهبودی داشته باشه

ببخشید دکتر من بعد از شیو کردن روی ناحیه ی باسنم همچین اتفاقی میفته و واقعا از نظر ظاهر داره اذیتم میکنه 

نه جوشن نه اگزما یچیزی بین این دوتا 

سرخی و درد رو داره ولی اصلا حجم نداره 

به پیشنهاد دوستم فلوئوسینولون خریدم تازه یبار استفاده کردم 

ولی واسش عوارض و اینا زیاد نوشته بود‌ استفادش کنم بازم؟

بنظر شما چیکار کنم؟