2777
2789

اسکار آکنه یکی از عوارض مهم ناشی از جوش های شدید و کیستیک است که در اصل یک نوع زخم کوچک ترمیم شده است که ممکن است به دو نوع اصلی 

1- مسطح(همراه با تغییر رنگ-لک)

2-غیر مسطح به صورت فرورفته یا برجسته 

تقسیم شود 

هرکدام از انواع اسکار آکنه بر اساس نوع آن و زمان پیدایش آن و شدت آن درمانهای متفاوتی دارد

متاسفانه به دلیل درمان سخت و عدم کارآیی درمانهای ساده مانند کرم های مراقبتی در  درمان اسکار آکنه این موضوع به صبوری و زمان و هزینه درمانی  نیاز دارد در این تاپیک سعی می کنم تا حد امکان در این زمینه بنویسم و سوالات شما را در این زمینه پاسخگو باشم . خوشحال میشم  با ارسال سوالاتتان در این تاپیک به بالا بردن سطح اطلاعات ارائه شده کمک کنید 

ارادتمند 

دکتر جورقانیان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقای دکتر منم اسکار روی پوست صورتم دارم بصورت فرورفتگی هست عمقش زیاد نیست ولی پوستم رو نامرتب نشون میده موقع آرایش کردن...کرم پودر هم که میزنم نمی پوشونه جاشونو...ممنون میشم اگه راهنمایی م کنین

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
قرص ویتامینEمیشه بزنم ب صورتم

سلام زدن قرص ویتامین ایی به صورت خیلی اتفاق مهمی را برای پوست شما در بر نخواهد داشت به عنوان یک ماده روغنی حاوی ویتامین ایی که البته جذب الایی نخواهد داشت چون فرمول برای جذب خوراکی طراحی شده اما عوارض خاصی برای پوست نرمال ندارد اما در پوست مستعد آکنه ممکن است ایجاد آکنه کند 

سلام زدن قرص ویتامین ایی به صورت خیلی اتفاق مهمی را برای پوست شما در بر نخواهد داشت به عنوان یک ماده ...

من کرم ویتامین سی فیس دوکس گرفتم که شبا قبل خواب میزنم صورتم آیا روشی خوبی دارم کهدفقط شبا استفاده میکنم؟واینکه آیا باعث روشن شدن پوست میشه؟ و اینکه این کرم باعث جوش نمیشه؟

سلام ببخشید من برا جوش رفتم دکتر بهم آزیترمایسین داده و راکوتان . بعد راکوتان رفتم پرسیدم میگن فقط ایرانیش دارن و یونانی و المانی . بنظرتون کدومشو استفاده کنم اثرش بیشتره؟

✌نیام رو میسازم تک نفره😍

من از ترکیب زردچوبه و گلاب و دارچین استفاده کردم بیشتر از 50 درصد جای جوش هام رفت اما نه کامل ویتامین e استفاده میکنم اون هم خوبه ، اما بعضی قسمت ها که فرورفتگی خیلی عمیق بود جاش هنوز هست فکر میکنید چه روش درمانی رو باید استفاده کنم؟

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      
جوش هورمونی درماتش چیه؟؟

جوش های هورمونی در اصل نوع متوسط تا شدید جوش هستند که 4 رویکرد برای آنها باید در نظر گرفت:

1- درمان آکنه متناسب با  شدت آن

که با دو حالت آنتی بیوتیک خوراکی و لایه بردار و یا در موارد بسیار شدید آکوتان باید درمان شوند (چون جوش های هورمونی عمدتا چرکی یا مستعد به آن هستند 

2-درمان اختلال هورمونی

با مصرف قرص ضد بارداری یا اسپیرولاکتون (البته همه این موارد باید زیر نظر پزشک صورت گیرد)

3-  برنامه ایی برای پیشگیری از عود

حتی بعد از درمان کاملتا یک سال باید از یک روش پیشگیری از عود مانند لایه بردار و یا اسپیرولاکتون استفاده کرد 

4- کنترل سایر عوامل ایجاد کننده جوش

اجرای روتین روزانه مراقبت از پوست مستعد آکنه , تغذیه ,کنترل استرس, دقت در انتخاب محصولات آرایشی 

اگر در هر 4 محور بالا برنامه داشته باشید می توانید بر این جوش ها غلبه کنید