2777
2789
من از ترکیب زردچوبه و گلاب و دارچین استفاده کردم بیشتر از 50 درصد جای جوش هام رفت اما نه کامل ویتامی ...

چه مقدار از هرکدوم رو باهم مخلوط میکنید و چقدر روی صورتتون میمونه؟میشه توضیح بدید؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دکتر ه؟؟؟ اوه من تو چونم زیاد جوش میزنم از چیه اخه 🥺🥺

سلام 

شما می توانید اطلاعات بیشتر را از بخش پروفایل من در بخش مشاورین سایت نی نی سایت دریافت کنید 

متاسفانه  جوش های ناحیه چانه نسبت به سایر جوش های موجود در دیگر نواحی صورت مقاومتر است و در برخی از موارد مقاوم این نوع جوش ها  پایه حساسیتی و آلرژیک  دارد

اگر جوش های این ناحیه همراه با جوش های اطراف لب بالا و گوشه های بینی باشد می تواند به دلیل حضور کلونی میکوب در بینی باشد و باید ضمن درمان کلاسیک آکنه  یک آنتی بیوتیک برای داخل بینی استفاده کرد 

سلام  شما می توانید اطلاعات بیشتر را از بخش پروفایل من در بخش مشاورین سایت نی نی سایت دریا ...

دکتر جونی 

جالبیش ابناس که کمم نمیارن بخدا 

اصلا دیونم کرده یه دونه به یه دونه درمیان چرکی وی فقط چونه

من جوش میزنه صورتم بعد اصلا  چیکارکنم

جوش بعد از اصلاح بسیار شایع می باشد در اینجا چند توصیه کلی در این زمینه خدمتتان خواهم داشت امیدوارم مفید باشد 

1- از روش های کمتر آسیب زننده به پوست برای اصلاح اسفاده کنید مثلا وکس ,موم و بند انداختن و دستگاههای اپیلاتور به دلیل کندن مو بسیار آسیب رسان و ایجاد کننده التهاب هستند شما باید از روش های لیزر و شیو استفاده کنید

2- حتما قبل از اصلاح پوستتان را با یک شوینده ملایم حاوی ضد میکروب بشورید مثلا فوم شوینده حاوی عصاره درخت چای و یا اسید سالسیلیک و....

3- بعد از اصلاح نباید پوستتان خشک شود اگر احساس خشکی  کشیدگی بعد از اصلاح دارید حتما از مرطوب کننده استفاده کنید 

4- بعداز اصلاح می توانید از ژل ها و یا محلول های ضد التهاب  حاوی آلانتویین یا الفا بیزابولول استفاده کنید 

5- در پوست های حساس کمپرس خنک بعد از اصلاح کمک کنند ه است 

جوش بعد از اصلاح بسیار شایع می باشد در اینجا چند توصیه کلی در این زمینه خدمتتان خواهم داشت امیدوا ...

مرسی دکتر جون 

اخه مرطوب کننده صورت بدا صورت های مختلط  و جوش زا چی بزنم سیگل داره اینو 

من اسکین کلدم خریدم ولی برای پوستاخشکه همون جوری مونده  یکی معرفی کنین لطفا