2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز؟؟؟ هر وقت حقوق گرفت برات کارت به کارت کنه  یا هفتگی بریزه بهتره که

خودش کار داره با باباش کار میکنه مثلا دیروز 5 میلیون کار کردن کارشون پر سوده ولی خیلی کم میده .

خیلی راحت بهش بگو دوست دارم هر وز بهم پول بدی تا جمع کنم و هروقت نیاز داشتی بهت بدم البته با ناز و ع ...

ای بابا چرا من هر چی پول دادم همینم بهم نداد چه برسه به بیشتر ...ها خوب فراموش میکنم پول قرض دادم

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

منم ماهی پیش گفتم از این به بعد 500 تومن بهم بده هر ماه تابحال ازش نگرفته بودم چون میدونستن نداره ولی الانا احساس میکنم براش عادت شده که نباید پول توجیبی بده تازه دیروز ازم پرسید چقدر تو کارت داری تا پول اجاره خونه بدیم  

اینارو باید قبلا یاد میگرفت گلم.الانم میتونی هرروز بگی میخوام اینو بخرم اونو بخرم که بده.

هنوز 9 ماهه اومدیم سر زندگیمون قبلنا خوب میداد الان که میرم مدرسه برناممو بهم ریخت میترسم بعد تموم شدن مدرسه مثل اول نده

هر روز که نمیشه ادم روش نمیشه و غرورش خورد میشه انگار هفتگی یا ماهانه بگیر،واست توی کارت خودت بریزه ...

به من میگه اگه پول خواستی بردار ولی نمیدونم چرا بدم میاد دست بکنم تو جیبش وقتی نیست یا از حساب پس اندازمان بردارم دوست دارم پول جدا بده

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
برو سر کار که مجبور نباشی منت کسیو بکشی

منت چیه وظیفشه..زن کارم کنه مرد بااید خرجشو بده..پررو نکنین شوهراتونو..زنی ک خرج داره ارج داره

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
تو اوا بايد خودتو به اون ثابت كني كه زن با درايتي هستي اون موقع كل زندگيتون رو ميده دستت

میدونین من میخام وظیفش بدونه پول رو هم که میده فک میکنه به خونه وسایل خریدم یا واسه خودم وسایل خریدم .اگه بخرم کم چیزی واسه خونه میخرم ولی در واقع خالم حساب برام باز کرده پولامو جمع میکنم میدم به خالم اون میریزه به حسابم .شوهرم هم نمیدونه.منم فکر آیندرو میکنم  واسه خونه خریدن  پول جمع میکنم .اگه اجازه میداد برم کار بهتر جمع میکردم ولی نمیذاره