من که از اول گفتم با این که خودمم سرکار میرم ولی ما کلا میگیم همسر وظیفه اش و با این که کل کارت ها و حساب هاش با من مشترک داره ولی خوب یک مقدار ماهانه ثابت دارم اضافه برسازمانم رو هم که بر میدارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رو شکر مرد نشدم وگرنه من زورم میومد هر روز پول بدم به زنم 😁
کلا کارتش رو بگیر هر کار دلت میخواد باهاش بکن پول تو جیبی که معنایی نداره
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
خیلی راحت بهش بگو دوست دارم هر وز بهم پول بدی تا جمع کنم و هروقت نیاز داشتی بهت بدم البته با ناز و عشوه بگو. بعد یکم بزار کنار از پول هر وقت خواست یکم بهش بده این طوری هم خودت پول داری و هم ب اون میدی. من ک با این روش پول میگیرم خیلیم جواب داده هر دفعه ک پول میدم دفعه بعدی بیشتر میده
من پول تو جیبی و ماهیانه اینا نمیگیرم اما کارتش رمز دوم گرفته کلا هر وقت بخوام اگر خونه نباشه با اپلیکیشن خودم کارت به کارت میکنم.هیچ کقتم نشده بگه برا چی برداشتی.منتها قسط زیاد داریم من کلا اینجور نیستم ازش بردارم پس انداز کنم و این حرفها
پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم یه صلوات مهمونم کنید