2777
2789
اینو نمیدونم دیگه چطور راضیش کنم بذاره .اگه راهکاری دارین ممنون میشم

نمیدونم همسرتون چند سالشه و چجور آدمیه که بتونم راهنمایی کنم ولی اگه اهل منطق باشه میشه با صحبت راضیش کرد البته همه اینا قبل ازدواج باید حل میشد نه بعدش ولی حالا که گذشته باید بهش بگید بهتون بگه چرا دوست نداره شما کار کنید و شما باید جواب خیلی منطقی ای برای تمام جوبایی که ممکنه بده داشته باشید

مثلا ما به پول نیازی نداریم هرچی بخوای من بهت میدم:میتونی بگی: خدا زنده نگهت داره میدونم تو برام کم نذاشتی منم نمیگم کم دارم حرفم اینه من اگه کار نکنم من اگه حس مفید بودن تو جامعه نداشته باشم افسرده میشم اگه ببینم همه دوستام دارن کار میکنن و من تو خونه تنهام افسرده میشم ! بگی من کلی درس خوندم به امید اینکه کنار شوهرم برم سر کار که منم حس مفید بودن بکنم نذار افسرده ی گوشه بمونم 

ممکنه بگه جامعه سالم نیست : میتونی بگی همون قدر که برا من سالم نیست برا تو هم نیست فکر میکنی من نمیترسم از اون زنایی ک بیرونن ؟ که منتظرن زندگی مردمو خراب کنن؟ ولی من ب تو نمیگم بمون خونه نه بخاطر اینکه میترسم گرسنه بمونیم چون صد در صد بهت اعتماد دارم میدونم اگه زنی جلوت همه کارم کنه تو بهش رو نمیدی ! منم عاشق تو ام منم چشام جز تورو نمیبینه پس به من شک نکن ولی اگه بازم ته دلت میترسی اتفاقی بیوفته میتونم تو جاهایی مثل مهد کودک و مدرسه کار پیدا کنم که هم دل تو آروم باشه هم دل من !

خلاصه بشین فکر ببین چیا ممکنه بهت در جواب بگه و تو هم شوهرتو خوب میشناسی باید با نرم ترین لحن و بهترین و عاقلانه ترین جمله بندی جوابشو بدی تا نرم شه ! تو حرف غیر منطقی ای نمیزنی تو حقتو میخوای ! حق مستقل بودن

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
نمیدونم همسرتون چند سالشه و چجور آدمیه که بتونم راهنمایی کنم ولی اگه اهل منطق باشه میشه با صحبت راضی ...

پستتون مفید تشکر حتما امتحان میکنم ولی میترسم بد عادت شه مثلا بگه اجاره خونرو تو بده یا پول بده بدم به چک هام(چون با پدرش کار میکنه از اونجایی که به حرف پدرش هم زیاد گوش میده این حرفارو پدرش بهش مستقیم یا غیر مسقیم بگه شوهرم هم بمن بگه) اگه هم بگم ندارم میگه زن اگه دستش به جیب خودش بره شوهرشو نمیشناسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستتون مفید تشکر حتما امتحان میکنم ولی میترسم بد عادت شه مثلا بگه اجاره خونرو تو بده یا پول بده بدم ...

بین عزیزم من خودم شاغلم و ازدواج کردم و اصلا پول من و پول شوهرم نداریم ! اما اینم بگم من اعتقاد دارم تو روابط زناشویی همه چی مشترکه ! اسم زندگی مشترکه ! اگه همسرت عاقله اگه میشه باهاش حرف زد اگه میشه بهش تکیه کرد پس میشه باهاش همه چیو شریک شد !بعدم چند سال اول کار کردنت حتما حقوقت خیلی کمه جوری که خودتم میگی به خستگیش نمی ارزه پس شوهرتم روش حساب نمیکنه ولی خودت نباید جا بزنی و ادامه بدی فکر کن همسرت ماهی ی میلیون بخواد بهت بده و تو برای گرفتنش باید هزار جور غرورتو زمین بذاری تا ازش پول بخوای ولی ی ذره سختی کارو تحمل میکنی مثل دوران مدرسه که صبح زود پا میشدیم میرفتیم مدرسه عصرم تازه تکالیفمونو باید مینوشتیم الانم همونه صبح میری سر کار عصر کار خونه میکنی تازه اگه شوهر خوبی داشته باشی اونم کمکت میکنه و آخرم ی پول بی منت حاصل زحمتت میاد ب حسابت ! بعدها که حقوقت بیشتر شه اگه ترس داری که ی روز همه چی بیوفته گردن تو میتونی کمتر بگی حقوقتو و ی مقدارشو جای دیگه برا خودت نگه داری بقیشم بدی به شوهرت کمک خرج زندگیتون واقعا هیچ اشکالی نداره هیچ باعث همدلی بیشترتونم میشه !

بببین من با جمله زنی که خرج داره ارج داره مخالفم !

شما خودت زنیرو تصور کن که شاغله دستش تو جیب خودشه و خرج خودشو لباسو ارایششو در میاره و مستقله و شوهر داریش خوبه و خیلی خوشبخته را و با زنی که همش تو خونه داره به شوهر میگه پول ارایشگاه بده پول کفش بده پول طلا بده و شوهرداریشم خوبه و زندگیشم خوبه مقایسه کن ! هر دو تاشون اومدن مهمونی جلو روت نشستن ! کدومش برات ارجش بیشتره !؟

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

من زیاد دیدم مردایی رو که تا دیدن خانوم شاغله تموم خرج خونه رو انداختن گردن زن..اجاره خونه..خرید..حتی بعضی وقتا خودشونم از خانومشون پول گرفتن..

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
😨😨میترسمم

عزیزم ترس نداره که..بستگی به اخلاق شوهرت داره..شوهر من آدم ولخرجیه..چیزی بخوام امکان نداره نخره ولی بعضی وقتا ولخرجیاش خیلی کلافم میکنه..توام با شوهرت حرف بزن بگو یوقت اتفاقی میوفته یا یهویی مهمون میاد یا هر چیزی..اگ پول پیشم نباشه معطل میشم...بابا شوهرا هم ادمن دیگ هیولا نیستن که😂😂

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
شوهر من اصلا ولخرج نیس تا چیزی نیاز نباشه نمیخره 😟

خوش بحالت..نمیدونم چیکار کنم یکم بجای خرج کردن جمع کنه..فعلن ک شونزده ملیون قرعه نوشتم😜😜😜

😲😲

چیکار کنم..از سه و نیم حقوقش اخر ماه هیچیش نمیمونه..منم فعلن قرعه نوشتم حداقل هشتصدشو الکی خرج نکنه