2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی در بیمارستان دولتی در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 8636 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۵ساله ازدواج کردم

منم ۳ ساله.بله یه نوع عمل تشخیصی هستش دیگه یه موقع چسبندگی خفیفی عفونتی چیزی هست کخ برطرف میشه وانشاالله باردار میشی.برات دعا میکنم عمل موفقیت آمیزی داشته باشی و زود زود مادر بشی و یه فرزند سالم خدابهتون بده.فعلا من بااجازت برم کلاس دارم.بی خبر نذارم

.

منم چندوقت دیگه عمل دارم تو با کدوم دکتر میخوای عمل کنی ؟من.پیش دکتر هتاو تهرانی میرم 

سلام .حالتون خوبه؟ من هنوز دکترم مشخص نیست اصفهان پیش دکتر نقشینه رفتم چندماه پیش وای جدیدا رفتم تهران پیش دکتر نصر ایشون گفتن لاپاراسکوپی کنم .شما از دکترتون راضی هستین؟ میتونم بپرسم چرا گفتن لاپاراسکوپی انجام بدین؟هزینه اش چقدره؟

سلام .حالتون خوبه؟ من هنوز دکترم مشخص نیست اصفهان پیش دکتر نقشینه رفتم چندماه پیش وای جدیدا رفتم تهر ...

هنوز نگفتن ولی خودم طبق چیزایی که تو اینترنت خوندم عمل دارم به علت رحم دوشاخ هنوز نرفتم پیش دکتر هزینه هیستروسکوپی که یه خانمی میگفت زیر یک.میلیونه لاپرا ههم همینه

سلام .حالتون خوبه؟ من هنوز دکترم مشخص نیست اصفهان پیش دکتر نقشینه رفتم چندماه پیش وای جدیدا رفتم تهر ...

چرا نقشینه رو عوض کردی؟ شما برای چی عمل داری ؟ میشع بعدش که عمل کردی بیای و نتیجه رو نینی سایت منو ریپلای کنی و بگی؟

چرا نقشینه رو عوض کردی؟ شما برای چی عمل داری ؟ میشع بعدش که عمل کردی بیای و نتیجه رو نینی سایت منو ر ...

اگر که رفتم عمل چشم نتیجه را حتما اینجا مینویسم.شما که گفتین با دکتر تهرانی هستین خود دکترتون ظاهرا عمل نمی کنن شنیدم فقط روح الامین بیمارستان بهشتی هستن برا عمل لاپاراسکوپی.هرکاری کردم یه نوبت بگیرم برم ویزیت ببینم چی میگن نتونستم فعلا

اگر که رفتم عمل چشم نتیجه را حتما اینجا مینویسم.شما که گفتین با دکتر تهرانی هستین خود دکترتون ظاهرا ...

نمیدونم هنوز حرفی نزده دکتر روح الامین هم شنیدم خوبه ولی دکترم به من گفت دکتر هتاو تهرانی عملم میکنه