سلام خانمای عزیز.کسی دربیمارستان شهید بهشتی عمل لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی داشته؟ نتیجه اش چی شد؟ بیمارستانای خصوصی حدود ت۱۰ میشه منم ندارم اینقدر هزینه کنم از طرفیم میترسم دولتی برم از بس بد میگن اگه کسی انجام داده منو لطفا راهنمایی کنید.مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر که رفتم عمل چشم نتیجه را حتما اینجا مینویسم.شما که گفتین با دکتر تهرانی هستین خود دکترتون ظاهرا ...
من رفتم دکتر روح الامین بهم نوبت عمل لاپاراسکوپی داده.خیلی میترسم که بعدش باردار میشم یا نه.و چون بیمارستان بهشتی میخاستم عمل کنم واسه مرداد بهم وقت داده
من رفتم دکتر روح الامین بهم نوبت عمل لاپاراسکوپی داده.خیلی میترسم که بعدش باردار میشم یا نه.و چون بی ...
توکلتون بخدا باشه. منم میخواستم لاپاراسکوپی کنم فعلا دکترگفت نیاز نیست .چون کیست من کنار تخمدانمه و ربطی به ناباروری عملا نداره ...هرموقع عمل کردین حتما بیاین واز نتیجه اش بگید.برای ما خیلی تجربه اتون ارزشمنده عزیزم.