2777
2789
عنوان

کیا با آمپول اچ ام جی و اچ سی جی باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118662 بازدید | 88 پست
انشاالله که بزودی نتیجه بگیری فکر میکنم از دوم پریودیم روزی دوتا باید خورده بشه من چون روز سوم رفتم ...

روز سوم‌ک رفتی سونو فولیکول داشتی چند بود؟

منمواین‌ماه ک پریود بشم از روز سوم‌میخام روزی سه تا بخورم ولی امپول hmg رو نمیدونم بزنم یا نه. یعنی روز چندم برم سونو ک بفهمم امپولو بزنم یا نه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برامنم دعاکنین.این ماه اقدامم😥 منم خیلی استرس دارم

توکلت بخدا عزیزم انشاالله بارداری استرس خودش بدترین چیزه واس باردار شدن

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
توکلت بخدا عزیزم انشاالله بارداری استرس خودش بدترین چیزه واس باردار شدن

آره.میگن هرچه بیخیالترباشی راحت تر باردارمیشی...آبجیمم دعوام میکنه میگه هنوز کار نکردی میگی نازام و ازاینحرفا...میگه اقدام کن اگه نشدی غصه بخور

ای جان چقدر خوب خدا نی نی رو حفظ کنه واست من راضیم اگه ماه دومم نتیجه بگیرم

ممنون عزیزم. فولیکولات چندن؟ با اینکه میگن فولیکول ۲۰ به بالا خوبه ولی مال من ۱۶ و ۱۸ بود که یکیشون گرفت. ان شاءلله که ماه اول نتیجه میگیری😍

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

سلام استارتر عزیز منم تنبلی شدییید تخمدان داشتم چندین سال در انتظار بچه بودم و دارو های محرکی که گفتین استفاده کردم دیروز بی بی چک مثبت شد امروز آزمایش دادم و ساعت 11قراره جوابش رو بگیرم.برام دعا کنید

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
برامنم دعاکنین.این ماه اقدامم😥 منم خیلی استرس دارم

انشاالله که میگیره و همین ماه باردار میشی

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
روز سوم‌ک رفتی سونو فولیکول داشتی چند بود؟ منمواین‌ماه ک پریود بشم از روز سوم‌میخام روزی سه تا بخور ...

دکتر گفت داری ولی خیلی ریزن

اره بخور بعد روز دوازدهم برو سونو بعد اگه فولی غالب داشتی آمپول بزن

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
ممنون عزیزم. فولیکولات چندن؟ با اینکه میگن فولیکول ۲۰ به بالا خوبه ولی مال من ۱۶ و ۱۸ بود که یکیشون ...

یکساعت دیگه سونو فولی دارم وقتی برگشتم میام میگم سایزشون چنده 

واسه شما خیلی خوب بودن خداکنه واسه منم خوب باشن

سلام استارتر عزیز منم تنبلی شدییید تخمدان داشتم چندین سال در انتظار بچه بودم و دارو های محرکی که گفت ...

سلام عزیزم

ای جانم الهی که با بتای  بالای هزار خوشحالمون کنی جواب آزمایشتو گرفتی بیا همینجا خبر خوشحالی رو بده 

یکساعت دیگه سونو فولی دارم وقتی برگشتم میام میگم سایزشون چنده  واسه شما خیلی خوب بودن خداکنه و ...

عزیزم چی شد؟ سونو رفتی؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
من مطمئنم بارداری آن شاالله با خبر خوش بیای

جواب آز رو گرفتم خدارو شکر مثبت بود با بتای 200

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش