2777
2789
عنوان

کیا با آمپول اچ ام جی و اچ سی جی باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118628 بازدید | 88 پست
سلام عزیزم ای جانم الهی که با بتای  بالای هزار خوشحالمون کنی جواب آزمایشتو گرفتی بیا همینجا خب ...

عزیزم خدارو شکر مثبت هست و باردارم ولی با بتای200

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
جواب آز رو گرفتم خدارو شکر مثبت بود با بتای 200

بتای  منم همین بود سر بچه اولم پسرم بود 

آن شاالله دعا کن منم ماه دیگه دومی و حامله باشم بهت خبر بدم 

به دلم افتاده بود حتما مامان میشی خوش خبر باشی عزیزم😍😘

دنیا اونقدرها جدی نیست   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتای  منم همین بود سر بچه اولم پسرم بود  آن شاالله دعا کن منم ماه دیگه دومی و حامله باشم ...

عزیزم انشالله به حق امام حسین حامله باشی و خبر خوش بهمون بدی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

تنبلی تخمدان بعداز پریودی تا  چهارده پریودی ..

روغن زیتون روغن زرد عسل زرده تخم مرغ با هم مخلوط کنید ...پنبه را داخل تنظیف بزارید بلندید نخش یکم بلند باشه داخل واژن بزارید بیست دقیقه...بعد برید دستشویی برروارید چندماه کنبد هم فولیکول خوبه هم تنبلی ..

من انجام دادم تنبلیم بهتر شد....

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
عزیزم چی شد؟ سونو رفتی؟

اره رفتم

تخمدان چپم فولی خوب نداشت ولی تخمدان راستم دوتا فولی به سایز ۱۸ و ۲۰ داد دکتر دوتا اچ سی جی داد که فردا بزنم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
عزیزم خدارو شکر مثبت هست و باردارم ولی با بتای200

الهیییی ای جااانم خدا حفظش کنه واست خداکنه بسلامتی بغلش بگیری عزیزم💗💗

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
اره رفتم تخمدان چپم فولی خوب نداشت ولی تخمدان راستم دوتا فولی به سایز ۱۸ و ۲۰ داد دکتر دوتا اچ سی ج ...

عااالیه ان شاءلله که نتیجه میگیری😍😍

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
الهیییی ای جااانم خدا حفظش کنه واست خداکنه بسلامتی بغلش بگیری عزیزم💗💗

انشالله هیچ مشکلی پیش نیاد بتونم برم صدای قلب نی نیم رو بشنوم

انشالله هیچ مشکلی پیش نیاد بتونم برم صدای قلب نی نیم رو بشنوم

می شنوی عزیزم توی حال خوشت مارو هم دعا کن

می شنوی عزیزم توی حال خوشت مارو هم دعا کن

انشالله خدا دل همه منتظر ها رو مثل من شاد کنه

سلام عزیزم چیشد بارداری یا ماه دیگه اقدام میکنی؟؟؟

نه باردار نبودم این ماه هم استراحت بودم نرفتم دکتر محرک بده بیستم همین ماه موعدمه پریود بشم میرم دکتر