2777
2789
عنوان

کیا با آمپول اچ ام جی و اچ سی جی باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118636 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی جانم؟

سلام دوست عزیزم من پیشنهاد میکنم یه ازمایش هورمونی بدید شما پرولاکتین که بالا باشه اصلن نمیزاره باردار بشیداینو بزار جزو اولویت های کارت پیش دکترت رفتی بگو برات ازمایش هورمونی بنویسه تو پریودی باید بریدایشالا ب زودی باردار بشید

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
من تنبلی تخمدان داشتم از شب سوم پریودم ب مدت ۵ شب شبی ۳ عدد لتروزول خوردم،روز۱۲ پریودم رفتم سونو وا ...

سلام ،شما چندبار امپول استفاده کردین به نتیجه رسیدین؟این امپولو سرخود زدین ضرر نداره،واسه منم این سری آمپول اچ ام داده

سلام منم روز سوم پریودی  قرص لتروزول داد شبی یکی میخوردم بعد سونو دادم بهم اچ سی جی داد ب فاصله ...

استرس واسه باردارشدن سمه سعی کن آروم باشی انرژی مثبت به خودت بده 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
سلام دوستان من ماه پیش قرص و.امپول استفاده کردم ولی هیچ فایده نداشت دقیقا ب موقع پری شدم.خسته شدم دی ...

درمانتو پشت گوش ننداز

اگه خیلی وقته اقدامی الکی وقتتو با مطب رفتن هدر نده حتما برو مرکز ناباروری

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

سلام منم این ماه برا بار دوم میخوام برم امپول بزنم برام دعا کنید لتراکس هم خوردم انشالله این ماه نتیجه بگیرم یه صلوات برام بفرستید ممنونم از همتون انشالله حاجت روا شبد عزیزان

من نتبجه گرفتم الان پسرم چهارسال و نیمه اس..البته ماه دوم استفاده از آمپول

من یه سوال دارم چرا بار اول نمیشه و احتمال داره بار دوم بشه بعد اینکه شما اقدامتون چطوری بود؟