2777
2789
عنوان

کیا با آمپول اچ ام جی و اچ سی جی باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118649 بازدید | 88 پست
من تازه اولاشم ۸ پریودیم  ، ان شالله ک ۱۰ روز دیگه بیای بگی هستی مامان شدددددددددم منم ازت بخوا ...

انشاالله الهی که هرکی منتظره خدا بهش یه بچه سالم بده

راستی دردنوک سینه وسط سیکل طبیعیه؟

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
انشاالله الهی که هرکی منتظره خدا بهش یه بچه سالم بده راستی دردنوک سینه وسط سیکل طبیعیه؟

میگن بعد از تخمکگذاری از علائم بارداری میتونه باشه اگه تا حالا وسط سیکل این حالت رو نداشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بعد از تخمکگذاری از علائم بارداری میتونه باشه اگه تا حالا وسط سیکل این حالت رو نداشتی

اون دوماهی که آمپول hcg زدم داشتم که اونم بخاطر هورمون آمپوله ولی این ماه هیچ دارویی نخوردم نمیدونم دلیل درد نوک سینه م چیه

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
اون دوماهی که آمپول hcg زدم داشتم که اونم بخاطر هورمون آمپوله ولی این ماه هیچ دارویی نخوردم نمیدونم ...

حالا ی چند روز دیگه صبر کن اگه دیدی شدیدتر شد ان شالله ک از علائم بارداری باشه

حالا ی چند روز دیگه صبر کن اگه دیدی شدیدتر شد ان شالله ک از علائم بارداری باشه

اره باید صبرکنم دوماهه سیکلم ۲۶ روزه شدم ببینم این ماه موعدم کیه توکل به خدا

منو بی خبر نذار عزیزم ان شالله ک خوش خبر باشی    

باشه حتما عزیزم

سلام استارتر عزیز.چی شد؟باردار شدی؟لطفا جوابم را بده.

سلام نه عزیزم دوبار داروی تحریک تخمدان استفاده کردم و نتیجه نگرفتم با داشتن چندتا فولی خوب

روزي چندتا خوردين و امپول و چندتا زدين  مشكلتون چي بود؟

من تنبلی تخمدان داشتم

از شب سوم پریودم ب مدت ۵ شب شبی ۳ عدد لتروزول خوردم،روز۱۲ پریودم رفتم سونو واژینال فولیکول، دوتا فولی ۲۱ و ۲۳ داشتم همون شب ۱۲ پریودم دوتا امپول hcgهمزمان تزریق کردم، روز ۱۳ و ۱۴ و۱۵ پشت سرهم اقدام کردم، همون ماه باردار شدم

دکتر کلومیفن داد دو ماه که بی نتیجس واسه کسانی ک تنبلی دارن لتروزل بهتر جواب میده

دیگه خودم بدون تجویز پزشک لتروزول و امپول استفاده کردم همون ماهم باردار شدم

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه