2777
2789
عنوان

کیا با آمپول اچ ام جی و اچ سی جی باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 118636 بازدید | 88 پست
سلام عزیزم شما با hmg وhcg  باردار شدید؟

سلام

دوبار استفاده کردم ولی باردار نشدم 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من ماه پیش ۱پودر و ۱آب داد زدم فایده نداشت این ماه ۲پودر و ۱آب داده گفتم ببینم اصلا تأثیر داره یا ...

شوهرت سالمه؟خودت لوله هات بازه؟

من دوبار استفاده کردم فولی های خیلی خوبی داشتم ولی نگرفت دکتر گفت شاید لوله هات بسته باشن که باردار نمیشی ۱۰ روز پیش عکس رنگی دادم لوله هام باز بود 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
البته همسرمم کم تحرکی اسپرم داره

خب دیگه واسه همینه سعی کن درمانش کنی

این ماه دکتر چی داده بهت ؟ چندم پریودی؟  ان شالله ک این ماه جواب بگیری عزیزم

این ماه هیچی نخوردم به جز اون دوتا گلوکوفاژی که هرروز میخورم فقط عکس رنگی دادم این ماه ولی بدون دارو روز ۱۰ پریودی فولی سایز ۱۶ داشتم دکتر گفت خیلی خوبه

شوهرت سالمه؟خودت لوله هات بازه؟ من دوبار استفاده کردم فولی های خیلی خوبی داشتم ولی نگرفت دکتر گفت ش ...

اره عکس رنگی هم انداختم لوله سمت چپم بسته س ولی سمت راست بازه ، دکتر گفت با ی لوله هم میشه باردار شد

خداروشکر ان شالله ک خدا این ماه قسمتت کنه مامان شی عزیزم

ممنون انشاالله

اره عکس رنگی هم انداختم لوله سمت چپم بسته س ولی سمت راست بازه ، دکتر گفت با ی لوله هم میشه باردار شد

انشالله که همین ماه مامانی

خدا از دهنت بشنوه عشقم همینطور شما،  چند پریودی؟

مرسی

۱۹ پریودی

شماچی؟