2777
2789

مامانا سریع بیاین اینجا دور هم باشیم لااقل از نوع شیطنتاشون وراهکارایی که داریم بگیم شاید کمک بشه .من که دیگه واقعا کم اوردم 

دخترم 4سال ونیم داره .الان یکسال ونیمه که روز به روز داره شیطنتاش بیشتر میشه وهیچ روشیم روش اثر نداره .خودم خیلی مطالعه داشتم حتی پیش مشاورم خیلی رفتم .راهکارام برا همه تاثییر داره به جز برا دختر خودم .دلم میخواد برم بمیرم از دستش.یکی بگه من دیگه چه خاکی به سرم بریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به نتیجه رسیدم بزنم به در بیخیالی😐😐 پسرم ۵سالشه اصلا از همون دوران بارداریم مشخص بود چه جونور ...

اره واقعا.بخدا من همه کار برا تربیت دخترم کردم .همه میگن بچتو خوب تربیت نکردی 

اره واقعا.بخدا من همه کار برا تربیت دخترم کردم .همه میگن بچتو خوب تربیت نکردی 

بیخیال حرف مردم،بچه من از تنهایی اینجور شده

اتفاقا مربیهای مهد تعریفش میکنن میگن شیطنتهاش بچگانه س خیلی هم حال میکنن با شیطونیهاش

مردم کم طاقت و کم تحمل شدن

مشاور که رفتم گفت بچتون هیچ مشکلی نداره شما آستانه تحملتون کمه 

بیخیال حرف مردم،بچه من از تنهایی اینجور شده اتفاقا مربیهای مهد تعریفش میکنن میگن شیطنتهاش بچگانه س ...

دقیقا مربی مهد دختر منم خیلی دوستش داره وازش تعریف میکنه .میگه خیلی باهوشه.اما دختر من واقعا یه سوپر شیطونه 

دقیقا مربی مهد دختر منم خیلی دوستش داره وازش تعریف میکنه .میگه خیلی باهوشه.اما دختر من واقعا یه سوپر ...

شیطون ندیدی😉

یه روز مدیر مهد زنگ زد بهم گفت اگر میشه فردا پسرتو نفرست مهد😂😂

چندتا از مربیها نیستن کسی نیست کنترلش کنه😅

وقتی میرم مهد میبینم مربیها دورش و لذت میبرن از حرفاش و حرکاتش هر کدومش میاد نیم ساعت منو به حرف میگیره و از شیطنتها پسرم تعریف میکنن

میگن اینو بده به ما برو یه بچه دیگه درست کن

پسر من چون تنهاس اینقدر شیطونه و تا یکی رو میبینه جوگیر میشه انگار آدم ندیده س،اصلا دلش نمیخواد با تلویزیون و گوشی سرگرم بشه فقط بازی اونم با جنب و جوش و تحرک بالا

شیطون ندیدی😉 یه روز مدیر مهد زنگ زد بهم گفت اگر میشه فردا پسرتو نفرست مهد😂😂 چندتا از مربیها نیس ...

مثل دختر من .تازه از سرکول ادمم بالا میره.همشم داره میدوئه من میگم انگار فلفل تو پشتش ریختن

اما خب از وقتی زایمانم کردم وست بزن پیداکرده دل نازک شده.دلشمیخواد 24 ساعته باهاش وقت بگذرونم وبازی کنم

مثل دختر من .تازه از سرکول ادمم بالا میره.همشم داره میدوئه من میگم انگار فلفل تو پشتش ریختن   ...

چه خوب بچه دوم اوردی ،متاسفانه سن بعد از ۳سال دیگه سن حسادت و حساس بودن بچه هاس 

ولی به مرور عادی میشه و سرگرم میشه با نی نی جدید

خانما به حرف دیگران اهمیت ندید هرمی گفت بچه تون بی تربیت بگید بچه های این مدلی خلاق‌ترین و در بزرگی موفقترن  

در ضمن یجا نشستن کار پیرزن شصت سالس نه بچه 

استعدادای این طفل معصوم ها رو بخاطر حرف دیگران سرکوب نکنید بچه هایی که تا ۷ سالگی آزادن بعدا خیلی آرومن و کمتر دچار استرس میشن

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

من یه پسر 5ساله و یه دختر دو ساله دارم.پسرم اصلا نمیتونه یک لحظه بنشینه فقط در حال ریخت پاش کار خرابی و اذیت کردن خواهرشه.روزی چهل پنجاه بار این بچه کوچیک کتک میخوره ازش.بخدا سرسام گرفتم ازش.تا سه سال و نیمگی اینقدر اروم بود که همه تعجب میکردن یه مرتبه وحشتناک شیطون شد اصلا اروم و قرار نداره.دیروز مهمان داشتم که مهمان ها فرار کردن از دستش.بخدا دلم میخواد برم مهمانی کسی بیاد پیشم بخاطر این هیچ جا نمیرم.شما راهکاری ندارید؟به نظرتون بعد ها اروم میشه؟

میگن تربیت بچه یه طرررررف

رفتار پدر و مادر باهمدیگه هم یه طررررف

من دیدم پدر و مادرایی که عاشقن و خیلی بهم محبت میکنن، بچه هاشون خیلی از نظر تربیتی از هر نظر جلو هستن

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن