2777
2789
عنوان

نوزاد پنج ماهم تب کرده ..چیکار باید بکنم الان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست
نه تهران نیستم . انزلی ام . آره تامین اجتماعی

آها آخه تهران بیمارستان علی اصغر مخصوص کودکان زود کار راه میندازن. دکترش خوبن و با بیمه حدود بیست تومن میشه گفتم سریع بری. آن شاالله خوب میشه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
روشکمش بذار

عیییع نه یخ میکنه طفلی ببرش تند تند دست و صورتشو و پاهاشو تا ساق بشور با اب ولرم بذار در معرض هوا خشک بشه اگه خونتون سرد نیس حتما حتما ببرش دکتر شهرتون بیمارستان تخصصی کودکان نااره

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیییع نه یخ میکنه طفلی ببرش تند تند دست و صورتشو و پاهاشو تا ساق بشور با اب ولرم بذار در معرض هوا خش ...

نه آجی ولرم باشه یخ نمیکنه که

دستمالشو باید با آب گرم خیس کنه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
عزیزم شما الزهرا زایمان کردی؟راضی بودی؟

سلام خیلی وقت بود سرنزده بودم ب نی نی سایت. 

بله الزهرا زایمان کردم .. راصی نبودم .. اگر توانایی مالی داری برو خصوصی.. اگر نه بنطرم رسول اکرم بری بهتره چون الزهرا همه کارکنانش کاراموز هستند..دانشجو اند