2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تزدیق کردم برا استراحت مطلق بودنم جلوگیری از انعقاد خون‌دکتر داد

منم استفاده میکنم آزمایش دادم تا اینکه پلاکتم بالاست تو خون . و اینکه تو ادرارم هم خون دیده شده یعنی بخاطر انوکسا هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم استفاده میکنم آزمایش دادم تا اینکه پلاکتم بالاست تو خون . و اینکه تو ادرارم هم خون دیده شده یعنی ...

دیگه تخصصی شد دکترت چیزی نگفته ؟منم دارم میزنن

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

اونوقت شما تو آزمایش اولیه بارداری پلاکتتون بالا بودش برا من ۵۰۵ هستش و رنجش از ۱۵۰ -۴۵۰ هستش .

و اینکه تو ادرارم هم خون بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دیگه تخصصی شد دکترت چیزی نگفته ؟منم دارم میزنن

ن هنوز دکتر نشونش ندادم . شما آرمایش اولیه بارداری دادین ؟

اونوقت شما تو آزمایش اولیه بارداری پلاکتتون بالا بودش برا من ۵۰۵ هستش و رنجش از ۱۵۰ -۴۵۰ هستش . و ا ...

مال من طبیعی بود آزمایش خونم . هفته پیشم ادرار دادم اونم طبیعی بود  . 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
ن هنوز دکتر نشونش ندادم . شما آرمایش اولیه بارداری دادین ؟

هفته چند هستین؟

مال من طبیعی بود آزمایش خونم . هفته پیشم ادرار دادم اونم طبیعی بود  .

الان آزمایشتو نگاه میکنی ببینم عددش چنده ؟

الان آزمایشتو نگاه میکنی ببینم عددش چنده ؟

اره بگو کدوم موردو نگاه کنم