2777
2789

عزیزم هاله بالای ۵ دقیقه دیگ قابل اعتماد نیست منم یبار اینطوری شد رفتم آز منفی بود انشالله ک مثبته اما آز نرو فردا تکرار کن اگر زیر ۵ دقیقه افتاد برو آز

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره گلم منم اولش باورم نميشد هر بي بي چكم بعد يك روب هالع مينداخت اوليش ك منفي شد اعصابم خورد شد رفت ...

برا من يه سرى اينجور شد نبودم 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بنظرم مثبته_ولی برو یکی دیگه همین الان امتحان کن

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
عزیزم هاله بالای ۵ دقیقه دیگ قابل اعتماد نیست منم یبار اینطوری شد رفتم آز منفی بود انشالله ک مثبته ا ...

ن اينطور نيست برا من تموم بي بي هام بعد يك روب هاله مينداختو باردار بودم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

پس بارداری گلممم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
دیدم خطش نصفه است؟ کی دقیقا افتاد خودت ک داری میبینی خط به سرخی میزنه؟ یعنی رگه هایی از سرخی رو میبی ...

بنفش عزیزم.نمیدونم بعد چن دیقه بودرفتم دستشویی

بنفش عزیزم.نمیدونم بعد چن دیقه بودرفتم دستشویی

ببین احتمالش خیلی بالاست ک باردار باشی ولی صد در صد نمیشه گفت یعنی اگه خط نصفه نبود من قطعا میگفتم مثبته. اگر هم بی بی ات کلا خشک شده و مثبت شده احتمال کاذب بودنش زیاده