2777
2789

نه پدرشوهرم کمک مالی میتونه بکنه و ارثی گذاشته نه پدرخودم زندگی ماها خیلی سخته تا ابد با شغل کارمندی و وام هایی با سود ۲۸ درصد به هیچی نمیتونیم برسیم.هرچی کوچیک کوچیک طلا جمع میکنم یک گرفتاری ‌پیش میاد مجبورم بفروشم بزنم به زخم زندگی...ماها ک خانواده پشتیبان نداریم تا روز آخر عمرمون هشتمون گرو نهمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درست میگی

خودت شاغلی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

کاملا درک میکنم

پدر شوهر منم  هیچ ارثی

پدرمم خدا عمرش بده  چیزی نداره  برا ارث

خلاصه با حقوق  بزحمت  میگذره

منم هر چی خورد خورد جمع میکنم  مثل  شما  برا چیزی  خرج  میشه

من یک پسر کوچیک دارم ک‌ مادرم نگه نمیداره ک بتونم کار کنم

چند سالس؟

ان شاالله بزرگ شد 5 ساله مینویسی مهد میتونی کار نیمه وقت بری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تلاش تو ایران چقد تلاش؟؟؟ با حقوق کارمندی ماهی ۳۰ تومن و مستاجری؟؟؟ ب چ چیزی میشد رسید

تو ایران فقط با وام میشه زندگی کرد اونم بزور میشه گرفتش 

عزیزم میشه تاپیک آخرم رو گزارش بزنی؟

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰