مثلا بعضی پسرا تو دانشگاه از من خوششون میاد مثلا بوده که ازم سر تر بودن و پیشنهاد دادن بعد این دختره باور نمیکنه یا میگه مطمئنم لاشی ان مطمئنم دروغ میگن بهت
بعد خودش رو یه پسره ک همکلاسیشه کراش داره این پسره ام گاهی باهاش سر حرفو باز میکنه همش چکش میکنه همکلاسیشم خیلی ازش سر تره بعد این اعتقاد داره پسره ازش خوشش اومده همشم میاد برای من تعریف میکنه بدون اینک بپرسم
این حسادت نیس ؟
این کاربری برای من و دوستم❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.