2777
2789
عنوان

واسه پدرم چه جور زنی بگیرم کمک....

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 76 پست
یه خانم که شوهرش فوت کرده باشه ، شاغل باشه یا بازنشسته ، مهربون و باحوصله

نمیتونم بشناسمشون چه طوری به این شناخت برسم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
نه کسیو در نظر نداره میگه هرکیو خودتون میدونید کلن ساده هم هست واسه همین میترسم

زن همجنس خودشو میشناسه ، زود تصمیم نگیر یه مدت اطرافیانت و اونایی که شرایطشون میخوره به پدرت رو در نظر بگیر و بعد به پدرت بگو و اقدام کن

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما بیشتر بش سر. بزنید همسایمون بعدِ فوت همسرش زن گرف خودشم شصت ایناس ، خودش نتونست با خانوم ...

اخ... اخ از همین میترسم

آخه ماهم نمیتونیم همیشه کنارش باشیم اخرش زن میخاد

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
زن همجنس خودشو میشناسه ، زود تصمیم نگیر یه مدت اطرافیانت و اونایی که شرایطشون میخوره به پدرت رو در ن ...

نه  من نمتونم بشناسمش خوب اولش خودشونو خوب نشون میدن ولی بعد....

نمیتونم بشناسمشون چه طوری به این شناخت برسم

دوتای اولو که راحت میشه فهمید مهربون و با حوصله ام تو تحقیقات بالاخره بهت میگن ، دیگه تو اون سن راحتتر میشه اطلاعات بدست آورد از همسایه فامیل همکار حتی فامیلای شوهرش که فوت کرده

یک چیزی که من تجربه کردم اینکه اول خودتوت برین خانمه رو ببینین شرایط پدرتون و خودتون رو بگین اگر خانمه خوب بود و همه چی اوکی بود بعد پدر رو ببرین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم اولا زنی که میگیرین ی مدت صیغه کنین و زنی باشه که بچه دار نشه و بچه تو خونه و یا دردسر دار ندا ...

پدر شما ازدواج کرد راضی هستین عایا

یک چیزی که من تجربه کردم اینکه اول خودتوت برین خانمه رو ببینین شرایط پدرتون و خودتون رو بگین اگر خان ...

ممنونم گلم چشم حتما اول خودم....

فقط میتونم بگم خدا خیرتون بده. پدر بزرگ.من چندین ساله تنهاس زن میخواد دوتا از بچه هاش اجازه نمیدن ز ...

نه ماهیچکدوممون راضی نیستیم پدرمون سختی بکشه دلمون واسش کبابه

زن سن بالا با دختر فرق داره ،از همسایه ها و آشناهاش تحقیق کنید 

ممنونم راست میگی حتما

خیلی حواستون باشه بابابزرگ من چند ساله زنش فوت شده هر زنی میاد زنش میشه یه مدت کلی میکنه ازش بعد میره همه دنبال خونه ..... بابابزرگم پولداره 

نه ماهیچکدوممون راضی نیستیم پدرمون سختی بکشه دلمون واسش کبابه

ان شاءالله خیر دنیا و اخرتو ببینید.اون دوتا بچه پدربزرگم خیری نخواهند دید.چون نامردی کردن در حق پدرشون به خاطر منافع خودشون

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹

خيلى حواست باشه ها ,همسايه ما يه پير مرد مهربون ,زنش سزطان داشت فوت شد,زن گرفت معتاد از آب در اومد زنه ,بيشعووور دنبال شماره شوهرمم  بود احمقق,حالا هم در حال جداشدنن 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟