2777
2789
چون یه خط در میون ریختن مثلا یکماه ناشی از بازرسی ریختن بعد دوباره ده ماه نریختن اینطوری ....خب این ...

بروشکایت کن چندسالش برمیگرده دوست شوهرمنم هفت سال بیمش براش نریخته بودن شکایت کرد چهارسال براش ریختن به حساب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره به فکر بیمه و سابقه برای خودتون باشید نه همسرتون

همین و بگو.... والا تعجب کردم چرا از خودمون نمیپرسه 

انگار فقط برای شوهراست😐 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چ بدرد میخوره و هزینش چجوریه ماهانس؟؟چقدره

سلام عزیرم 

اسم طرحش بیمه عمر و سرمایه گذاری شوکاست شاید ب گوشتون خورده باشه 

این طرح متعلق به بیمه البرزهست.

شما ماهیانه مبلغ بین ۹۰۰ هزار تا ۹ میلیون تومان پرداخت میکنی ب مدت پنج سال بعد پنج سال دو تا دو و نیم برابر طرح انتخابی دریافت میکنی

که میتونید مبلغ رو یکجا  یا اینکه بصورت مستمری ماهانه دریافت کنید 

توی این پنج سال پوشش

فوت 

فوت براثر حادثه

از کار افتادگی دائم و کلی

از کار افتادگی جزئی

بیماری خاص 

و حتی  جنگ 

رو دارید. 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

خب شما خودتو بگو.چ عیبی داره

عیبش رو شما وقتی متوجه نمیشی من چی بگم دیگه.... اینجا میزنن خانمها چند سالتونه چند تا بچه دارید ، شوهراتون چندسالشونه چند سال بیمه دارن ...... از روی همین اگر متوجه منظور و تفاوت نمیشی دیگه من چیزی نمیتونم بگم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سلام عزیرم اسم طرحش بیمه عمر و سرمایه گذاری شوکاست شاید ب گوشتون خورده باشه این طرح متعلق به بیمه ال ...

ینی ۵سال بیمه بریزیم یه عمر بخوریم؟

نشنیده بودم

شرایط سنی نداره؟

مثلا برجی ۹ بریزم ماهی چقد بم میدن؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عیبش رو شما وقتی متوجه نمیشی من چی بگم دیگه.... اینجا میزنن خانمها چند سالتونه چند تا بچه دارید ، شو ...

فکرکنم شما آدم شکاکی باشی.خب من شاغل نیستم و سابقه بیمه ای ندارم.بخاطر همون برا شوهرا گفتم 

فکرکنم شما آدم شکاکی باشی.خب من شاغل نیستم و سابقه بیمه ای ندارم.بخاطر همون برا شوهرا گفتم

منم فکر میکنم شما بدون اینکه معنی کلمه ها برات اهمیتی داشته باشه، ازشون استفاده میکنی

کامنت من چه ربطی به شکاک بودن داشت ؟!!!

بی خیال به تاپیکت برس شما ..... اینجا از زن ها انتظار فقط زاییدن میره ، تنها دستاورد شون ..... امیدوارم الان متوجه منظورم شده باشید کامل