2777
2789
عنوان

پیام نور بدرد نمیخوره🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 104 پست
این که اساتید خوب تدریس نمیکنن و دروس خود خوان هست و مدرکش زیاد اعتبار نداره و آخرشم از درس ها چیزی ...

اساتید ما که خوبن ۸نمره استاد امتحان میگیره ۱۲نمره کشوریه دیگه استاد کاری نمیتونه بکنه مجبور میشی بیشتر بخونی

توی کتاب‌هاش توضیحات کامله مثل جزوه‌های ناقص نیست که اطلاعات کم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که اساتید خوب تدریس نمیکنن و دروس خود خوان هست و مدرکش زیاد اعتبار نداره و آخرشم از درس ها چیزی ...

پیام نور خودخوانه

برای کسانی خوبه که نمیتونن یا حوصله ندارن برن سر کلاس.راهشون دوره، بچه دارن یا هزینه ی ازاد ندارن. اساتیدش هم بد نیستن.سوالاتشم با اینکه تستیه ولی خیلی سخته و سوالو دو دور دور سرشون میچرخونن و گاهی از پاورقی های کتاب ها هم سوال میاد. 

حرف شمارو کسایی میگن که پز پولشونو میخوان بدن فقط.

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

من هرکی رو دیدم رفته آزاد معدلش زیر۱۲ بوده پیام نور قبولش نکرده

اره سطحش خیلی بالاتر از آزاده ولی خب چرا میگن بده؟

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

اساتید ما که خوبن ۸نمره استاد امتحان میگیره ۱۲نمره کشوریه دیگه استاد کاری نمیتونه بکنه مجبور میشی بی ...

رشته شما چیه؟

اساتید خوب تدریس میکنن؟

کلاس ها کاملا برگزار میشه؟

مگه اونجا چیکار میکردن که میگی چرتههرشهری فرق داره

کلا پیام نور،یه مدرکی میده که هیچ جا قبولش ندارن 

امتحاناتش بدون اصوله

تدریس مجازی واصلا تو دانشگاهو تجربه نمیکنی

سیستم دانشگاهی بد

من میگم خودم وضع مالییی بد داشتم ولی رفتم آزاد وصدبارم برگردم عقب باز روم بشه بگم مدرکم از ازاده ن پیام نور

♥️🌱

پیام نور برای شاغلاس که وقت نمیکنن برن سر کلاس و مدرک الکی میخوان بگیرن فکر کنم

عه

پیام نور خودخوانهبرای کسانی خوبه که نمیتونن یا حوصله ندارن برن سر کلاس.راهشون دوره، بچه دارن یا هزین ...

خب با این شرایط درس خوندن خیلی سخت میشه که!

کلا پیام نور،یه مدرکی میده که هیچ جا قبولش ندارن امتحاناتش بدون اصولهتدریس مجازی واصلا تو دانشگاهو ت ...

اونایی که اونجا درس خوندن میتونن نظر بدن یا شمایی که کنار گود وایسادی؟

امتحانات پیام نور بدون اصوله؟ اصلا امتحاناتشو دادی؟ یک جلد کتابشو خوندی؟ 

میدونی وقتی نمره دست استاد نیست یعنی چی؟ 

کلاس هم تشکیل میشه مگر اینکه تعداد کم باشه که اوناهم کلاس مجازی انلاین دارن وصل میشن به مرکز استان 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

عه

پیام نور نرو از من بتو نصیحت

سه تا مدرک رو قبول دارن

دولتی 

آزاد

بین المللی

وقتی برای استخدام میری میپرسن

پیام نورو قبول ندارن 

سطح دانشگاه آزاد خیلییی بالاتره

و جو پیشرفته تری داری 

پیام نور توهین ب دانشجوعه بنظرم نرو عزیزم

♥️🌱