2777
2789
عنوان

واسه پدرم چه جور زنی بگیرم کمک....

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 76 پست
تو فامیل و اشنا کسی نیست که روش شناخت داشته باشین؟

نه هستند ولی ازدواج نمیکنند

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلى حواست باشه ها ,همسايه ما يه پير مرد مهربون ,زنش سزطان داشت فوت شد,زن گرفت معتاد از آب در اومد ز ...

وااای منم از همینهاش میترسم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
پدر شما ازدواج کرد راضی هستین عایا

پدر من با یک خانمی سه ماه صیعه کرد به اصرار ما وگرنه که میخواست عقد دائم کنه ولی خانمه قشنگ بابا رو به صفر رسوند هرچی پول داشت ازش گرفت و بعدم گفت اخلاق نداره نمیتونم زندگی کنم و جدا شد در حالی که خانمه هر جمعه با دوستاشون بیرون بودن و برای بابا غذا درست نمیکرد و یکسره فک و فامیلش خونه ی بابا بودن بعد ما که میرفتیم از خونه میرفت بیرون کلا تو سه ماه یکبار دیدیمش شانس ما این خانمه کارش بود و ما چشم و گوش بسته انتخابش کردیم 

دلیل انتخاب بابا این بود که خانمه خیلی شبیه مامانم بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
۲۰ سال پدرم فوت کرده ما بچه بودیم مادرم به سختی مارو بزرگ کرده الانم همه ازدواج کردیم و مامانم با بر ...

خدا واست مادرتو نگه دارهمعمولن زنها قدرت تنهایی زندگی کردنو دارن ولی مردها نه

وااای منم از همینهاش میترسم

از آشنا و فاميل براش پيدا کن بهتره ,

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

شما از ديد خودتون نگرانيد، حق داريد.

من از يه زاويه ى ديگه به قضيه نگاه ميكنم.

يكى از مردهاى مسن فاميل كه همه ى پسرا و دختراشو عروس و داماد كرده بود و مريض هم بود، براش زن ميگيريم. الان ٢٠ سالى ميشه كه اون خانم داره شب و روز مثل يه كلفت سرويس ميده و شوهرشو كه ديگه الان آلزايمر گرفته و حسابى از پا افتاده رو تر و خشك ميكنه. هميشه كلى نوه و نتيجه ميريزن سر بنده خدا و ...

اما به غير از يه مهريه ى خييلى جزئى، چيزى نداره. خونه رو هم بچه هاش از ترس اينكه يه وقت به خانمه ارث نرسه، همون اول به نام خودشون زدن.فردا روزى هم اگه اون مرد فوت بكنه، خانم بيچاره آواره ميشه. 

در كل مى خوام بگم خانمى كه وارد زندگى همچين مردى ميشه، اونم قراره تا آخر عمرش زحمت بكشه و پرستارى كنه، پس حقشه كه نگران آينده ش باشه. 

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
ممنونم گلم چشم حتما اول خودم....

ولی حتما براشون یک نفر رو پیدا کنین پدر من از تنهایی افسردگی گرفتن و کلی طول کشید تا تونستیم برشونگردونیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
شما از ديد خودتون نگرانيد، حق داريد. من از يه زاويه ى ديگه به قضيه نگاه ميكنم. يكى از مردهاى مسن ف ...

بله ولی این داره زحمت میکشه و یک عده از  این ماجرا سوء استفاده میکنن نباید همون اول همه چی داد مطمئن که شدیم زن موندگار هستن اون موقع بالاخره ی چیزهایی ازون زندگی بهش میرسه

حتما اول صیغه کنن چند ماه  پدرتون هم سنی نداره بنده خدا  خدا مادرت رو رحمت کنه  رف ...

عه معرفی کن ما اصفهانیم

امیدوارم خدا مادرتون رو رحمت کنه کار سختی انجام میدین اما عاقلانه هست ادما از تنهایی دق میکنن ربطی ...

واقعا تنهایی سخته آدم بی هدف میمونه

عه معرفی کن ما اصفهانیم

من تهرانم 

یه نفر رو میشناختم نیتش از ازدواج با سن بالا این بود به پول برسه .  حواستون باشه 

حتما تحقیق کن به دوست و اشنا بسپر عزیزم 

ایشاا... یه خانوم خوب و مهربون و دلسوز پیدا کنید