2777
2789
عنوان

واسه پدرم چه جور زنی بگیرم کمک....

811 بازدید | 76 پست

سلام دوستان

مادرم دوساله فوت کرده ناگهانی پنجاه وسه سال سن داشت

پدرم شصت ویک سال سن داره تنهاست

ما نمیتونیم خیلی بهش سر بزنیم پدرم همه کارهاشو خودش انجام میده ولی تنهاست خیلی فامیل هم کلن فقط عیدها سر میزنن پدرم حقوق بازنشستگی داره خیلی دلم واسش میسوزه همه پنجشنبه ها میره سر مزار مامانم خیلی مامانمو دوست داشت

اولها اصلن میگف حرف زن رو نزنید ولی تازگیها وقتی میگیم زن بگیر سکوت میکنه درواقع خسته شده از تنهایی....حالا میترسم چه جور زنی بگیرم واسش با این جامعه فعلی که همه گرگ شدن وچشمشون فقط به مال ومنالهدطرفه که چه جور سرکیسش کنن میترسم

چون پدرم هم دارو مصرفذمیکنه کمی عصبی هم هست....میترسم زنی که واسش میگیریم مهرشو بخاد و نخاد وایسه حالا 

هرپیشنهادی داریذکمکم کن تاذبهترین تصمیم رو بگیرم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن حدود ۴۵ تا ۵۵ . مهربون و کاری باشه که بتونه به بابات برسه و همدم خوبی براش باشه . خودت و خواهرات بگردید دنبال کیس مناسب توی مسجد و مراسمات

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

شاید خودش کسی رو زیر نظر داره ،اول از خودش بپرس که دوس داره کیو براش بگیری

نه کسیو در نظر نداره میگه هرکیو خودتون میدونید کلن ساده هم هست واسه همین میترسم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

عزیزم اولا زنی که میگیرین ی مدت صیغه کنین و زنی باشه که بچه دار نشه و بچه تو خونه و یا دردسر دار نداشته باشه و زنی باشه که احتیاج به حقوق داشته باشه خودش درامد نداشته باشه اگر ی مدت موند و خوب بود بعدش عقدش کنین

شرایطتون مثل بابای منه حتی مامانم ۵۳ سال بود فوت کرد ولی الان ۱۲ سال گذشته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

به نظرم شما بیشتر بش سر. بزنید همسایمون بعدِ فوت همسرش زن گرف خودشم شصت ایناس ، خودش نتونست با خانومه کنار بیاد ، زنشم نتونست ... جدا شدن ... الان افسرده تر شده

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
بمیرم الهی برای پدرت تنها موندن  خدا رحمت کنه مادرت رو

ممنونم خدا اموات شمارو هم رحمت کنه

عزیزم بهترین کارو میکنین مادر منم فوت شدن دو سال بعد برا بابام زن گرفتیم پدرم روستا زندگی میکنه طرفم دختر روستا بود الان چهار ساله ما بدی ندیدیم ازش فقط حتما تحقیق کنید بیگدار به اب نزنید خدا کمک پدرتون کنه میدونم چقدر براش سخته