2777
2789
عنوان

من احمق نزدیک بود شوهرمو به کشتن بدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 90 پست
من چیزی فرضتون نکردم فقط انقدر حالم بد بود خواستم یک جایی تخلیه شم که مشالا با طرز جواب دادنتون بدتر ...

بله شما درست میفرمایید.آخه خواهر کی بایه سیگار حالش بد میشه مگه اینکه مشکل تنفسی یا قلبی شدید داشته باشه

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری ترک کنم اخه؟بخدا سخته

اینجوری ک تو داری ب خودت تلقین میکنی که ضعیف هستی در مقابل ترک هیچوقت نمیتونی مگه میشه کار نشد نداره فقط همت میخاد

بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
بله شما درست میفرمایید.آخه خواهر کی بایه سیگار حالش بد میشه مگه اینکه مشکل تنفسی یا قلبی شدید داشته ...

قبلنا میگفت مشکل قلبی داشته

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

آدمی ک ده سال سیگاریه نمیتونه یه دونه سیگار برگ کامل بکشع چ برسه یکی یهو بخواد نفریحی سیگار برگ بکشه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
آدمی ک ده سال سیگاریه نمیتونه یه دونه سیگار برگ کامل بکشع چ برسه یکی یهو بخواد نفریحی سیگار برگ بکشه

ما میتونیم:)

برگ چیه؟؟مگه مارک نیست؟؟

چیزی قاطی پاطی داره؟؟ ایرانیه خارجیه؟؟برام سوال شد

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
لرگ چیه؟؟مگه مارک نیست؟؟ چیزی قاطی پاطی داره؟؟ ایرانیه خارجیه؟؟برام سوال شد

یک مدل سیگاره که قطوره فیلترم نداره خیلیم سنگینه تقریبا نیکوتین خالصه

دوست دارم ترکش کنم این لعنتیو ولی خیلی سخته امشب تا سرحد مرگ ترسیدم😔سنی نداره شوهرم ۲۲سالشه منم۱۸😔 ...

هیجده سالته سیگار برگ میکشی ؟داری چی به سر خودت میاری حیف نیست دندون و پوست و. کل  زیباییت رو از دست میدی بابت هیچی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ما میتونیم:)

شما خلافت سنگینه خخخخ

من ریخته ام در رگ تو شیره جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/ در پیکر مم دو قلب دارد ضربان مامان عااااشقته
هیجده سالته سیگار برگ میکشی ؟داری چی به سر خودت میاری حیف نیست دندون و پوست و. کل  زیباییت ...

چند ساله میکشم دیگ بهش عادت کردم ولی دوس دارم بذارمش کنار

چند ساله میکشم دیگ بهش عادت کردم ولی دوس دارم بذارمش کنار

اگه خارج از ایران بودی  پلیس میتوانست والدینت رو بکشونه به  دادگاه  چون خرید وفروش دخانیات برای بچه ها ممنوعه انوقت شما چندساله سیگار میکشی 😳مادرت چطور اجازه داده ؟؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )