امشب اومد خونمون بعد سه روز به اصرار من رفتیم سیگار بکشیم بعد اومدیم با ماشین دور بزنیم یهو رنگش سفید شد دستاش شروع کرد ب لرزیدن ضربان قلبش رفت بالا😭نزدیک بود بمیره شانس اوردیم تصادف نکردیم😭😭😭دارم از ناراحتی میمیرم
برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤
نه عزیزم هیچ چیز دیگه ای نبود نه قبلش نه بعدسیگارمون گل و اینا قاطیش نداشت تازه خودمم کشیدم باهاش مت ...
خوب از خودش بپرس شاید بهتر بدونه
بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه این حرف جاش اینجا نیستش اینجا کسی قلیونم نمی کشه همه پاک و منزه هستن
خدایی مم تا حالا فقط قلیون کشیدم اونم ۴ سال پیش😂😂😂
بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
دوست دارم ترکش کنم این لعنتیو ولی خیلی سخته امشب تا سرحد مرگ ترسیدم😔سنی نداره شوهرم ۲۲سالشه منم۱۸😔 ...
خوب عزیز جان ترک کن اخه از الانی که بکشی ریه واست نمیمدنه
واقعا ولی نمیشه بحث کرد جنس دوم تو ذات اکثر زنان ایرانی هستش همیشه یه آقابالاسر باید د ...
از نظر شما جنس اول یعنی اینکه سیگار بکشه و مشروب بخوره؟؟؟ اینه ملاک برتری؟
وقتی میگن سیگار نکش چون اونقدددر ارزشش بالا هست که با اینجور چیزها نباید آلوده بشه.. نه اینکه جنس دوم باشه
یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را