2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 75 پست
بله عزیزم انتطار سخته من 7 ساله زره زره اب شدم و کلی حرف شنیدم از این و اون خیلیا دلمو شکستن خیلی وق ...

عزيزم ميشه يه سوال بپرسم من از فروردين پارسال اقدامم اسفندباردار شدم كه سقط شد اين ماه دقيقا مثل اون ماهى كه باردار شدم از دوروز بعد تخمك گذارى اكه بينى صورتى دارم الان پنج روزه ممكنه باردار باشم يعنى ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم انتطار سخته من 7 ساله زره زره اب شدم و کلی حرف شنیدم از این و اون خیلیا دلمو شکستن خیلی وق ...

انشالله که شما هم مامان شدی..اره واقعا خیلی سخته..مخصوصا حرف بقیه..ولی ممنون که بهم روحیه دادی..امیدوارم هر دو هر وقت که به صلاحمونه مامان بشیم..

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
خودم تنبلی تخمدان وپلیکیستیک هستم شوهرمم کم تحرکی اسپرم

خدا نمیدونم چرا اینجوری داره امتحانم میکنه موندم توکارش ازیه طرف دوسدارم طلیعی باردارشم مثل بقیه ازیه طرفم ذخیرم پایینه زملن ندارم😔😔

من میخوام تااخر امسال باردارشم...😍😍☺
نمیدونم یه بار گفتم زخم رحم  یه بار عفونت

واسه زخم رحمت عسل طبیعی تزریق کن خیلی خوبه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
علائم عفونتت چیه؟

سوزش ادرار دارم بعدشم وقتی میرم دستشویی ادرارمیکنم احساس دفع کامل ندارم بهم گفت یه زخم کوچیک هم داری خیلی ناراحتم... من زیادبچه دوست ندارم یعنی یجورایی ازمادرشدن میترسم.. ازمسئولیتش... ولی خب میترسم بچه دارهم نشم بااین اوضاع

سوزش ادرار دارم بعدشم وقتی میرم دستشویی ادرارمیکنم احساس دفع کامل ندارم بهم گفت یه زخم کوچیک هم داری ...

ه 

زخمو درمان نکنی ب من گفتن احتمال داره ناباروری مطلق 

حتمن درمان کن