2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 75 پست
ایشالا باردار شی  من که یه سالی هس شاید.... هنو نشدم طبیعی  دارو میخورم اولین ماهه ببین ...

ممنون عزیزم.انشالله شما هم هر چی زودتر باردار شی

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
خدا نمیدونم چرا اینجوری داره امتحانم میکنه موندم توکارش ازیه طرف دوسدارم طلیعی باردارشم مثل بقیه ازی ...

عزیزم حتماحکمتی داره شکرش،،،،انشالله که خدااا هر چه زودتر دلتو شاد کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از خرداد ايشالله اقدام ميكنم آخه تو اسفند يه سقط داشتم واسه همون خرداد اقدام ميكنم. من خيلي راحت در عرض دوماه باردار شدم ولي ني نيم قلبش تشكيل نشد و بهم گفتن بايد سقط كني😞😞

منم از خرداد ايشالله اقدام ميكنم آخه تو اسفند يه سقط داشتم واسه همون خرداد اقدام ميكنم. من خيلي راحت ...

انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده عزیزم

انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده عزیزم

فدات قربونت برم ايشالله شماهم صاحب يه ني ني سالم و ناز بشين به زودي زود وهر كس كه دلش ني ني ميخواد خدا زودتر دامنشو سبز كنه. واسه منم دعا كنين كه ايندفعه باز مثه سري قبل نشه خيلي دردسر كشيدم واسه سقطم 

فدات قربونت برم ايشالله شماهم صاحب يه ني ني سالم و ناز بشين به زودي زود وهر كس كه دلش ني ني ميخواد خ ...

اون سری زود حامله شدی این سری هم میشی...

فقط بیشتر مراقب باش

اون سری زود حامله شدی این سری هم میشی... فقط بیشتر مراقب باش

ايشالله. حامله شدن يه استرس داره اينكه ميفهمي حامله اي تا قلب تشكيل بشه و همه چي خوب باشه هزار تا استرس داره ديگه همه چيو سپردم دست خدا هرچي خودش بخواد همون بشه. من واسه سري قبل خيلي غصه خوردم چون تا تاريخ زايمانمم حساب كرده بودم كي ميشه و كلي برنامه ريخته بودم يهو همه چي خراب شد

فدات قربونت برم ايشالله شماهم صاحب يه ني ني سالم و ناز بشين به زودي زود وهر كس كه دلش ني ني ميخواد خ ...

مرسی عزیزم‌.انشالله هر کسی منتظر زود زود جواب بگیره❤