2777
2789

حشره کش کامن خوبه؟؟؟؟؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پودری هست من زدم محو شدن پودر بکش بکش روغن بادوم تلخ هم خوبه

واقعا اسمش بکش بکشه؟؟؟کجا دارن؟

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

سم بریز از اون پودر سفیدا که برا حشراته خونه منم پر شده بود همه جارو سم پاشی کردم ریشه کن شدن  

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  

شب قبل از خواب تمام خونه رو جارو برقی میندازم و تمام ظرفا را خشک و مرتب،هیچ ماده غذایی رو روی کابینت نمیذارم،چون دوتا بچه کوچیک دارم اینکارا شده کارای روتین شبانم،چون ریخت و پاش میکنن اگه جارو نزنم مورچه میاد از زیر سرامیک ،ولی وقتی کارام نمیمونه واسه صبح مورچه ندارم اصلا