2777
2789
عنوان

کیا پیش مادر شوهر زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6781 بازدید | 58 پست
آدم که نمی‌خواد فقط همین جوری یک بچه‌ای داشته باشه. دلش می‌خواد یک بچه‌ی خوب تربیت کنه. توی خونه‌ای ...

مام تو ی ساختمونیم من و مادر شوهرم و ۳ تا جاری غیر خودم .من طبقه ۴ ام ...اصلا دخالت تو کار هم نداریم مث همسایه هفته ای ی بار همو ببینیم گاهی فقط تو راه پله همو میبینیم ۳ ساله اینجام من البته بچه نداریم .ولی من نزاشتم دخالت کنن .بجه ام بیاد سعیمو میکنم باز 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عداب می کشم خیلی تازه هر روز سر صدا هرچی میگم ساکت باشین نمیشن بچم خوابه همش میترسه بخدا خیلی ترسو ش ...

سلام دیشب گفی سراوانی هسی دلم خاس بهات دوس بشم درخواست دوستی بده چو بلد نیسم چو هم استانی هسی بهام بحرفیم

اصلا رو نده بهشون چون سوارت میشن حداقل به شوهرت بگو یه طبقه جدا بشینید بگو معضبی

خونه آپارتمانی نیست ویلایه خیلی بزرگه شش تا اتاق خواب داره یه حال یه پذیرایی آشپز خونه تقریبا هشصد متره شوهرم بنا ب دلایلی نمیتونه مستقل بشه از نظر مالی ن از یه لحاظ دیگه چون خیلی وابسته شوهرم هستن 

عداب می کشم خیلی تازه هر روز سر صدا هرچی میگم ساکت باشین نمیشن بچم خوابه همش میترسه بخدا خیلی ترسو ش ...

چرا شوهرت برات یه خونه جدا نمیگیره

یا حداقل تو همون ساختمون طبقه جدا

اینطوری توام اذیت نمیشی و شوهرتم بهشون میرسه

منم 8 سال پیش مادر شوهرم بودیم هر چند طبقه مون جدا بود ولی مثل یه خونه بودیم الان هفت ماهه خونه خریدیم من که خیلی راحت شدم...ولی پسرم خیلی اذیت میشه خیلی عادت کرده بود به اونجا ...برادر شوهرم هم طبقه بالای ما بودن ...واسه بچه خیلی خوب میشه اصلا تنها نمیمونه ولی برا خود آدم خیلی بده هر چقدر هم خوب باشن فامیلات بازم دوری و دوستی خیلی خوبه

منم تو یه ساختمونم،سه ساله ازدواج کردم دوسال اولو گفتم فعلا دست نگه دارم واسه بچه تا جدا شیم،یکساله اقدام به بارداری کردم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم الان با اینکه اینجام گذاشتم باردار بشم،شما هم بذار،همین که ساختمون جداست خودش بازم خوبه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
خونه آپارتمانی نیست ویلایه خیلی بزرگه شش تا اتاق خواب داره یه حال یه پذیرایی آشپز خونه تقریبا هشصد م ...

شوهر منم خیلی وابسته اس و هر روز باید بهشون سر بزنه ولی من خودم هفته ای یه بار شام میرم خونشون اونم مثل یه مهمون شایدم دو سه هفته نرمگاون یه بارم به خاطر شوهرم میرم

مام تو ی ساختمونیم من و مادر شوهرم و ۳ تا جاری غیر خودم .من طبقه ۴ ام ...اصلا دخالت تو کار هم نداریم ...

منم با این ک شوهرم تک پسره و فقط ی خواهر شوهرم هفته ای ی بار شام میریم بالا خونشون تو هفته ام فقط بعضی روزا بعد شام میریم ولی چون میخوام بچه بیارم میترسم رابطمون خراب بشه ب بهونه بچه دخالت کنن

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
منم با این ک شوهرم تک پسره و فقط ی خواهر شوهرم هفته ای ی بار شام میریم بالا خونشون تو هفته ام فقط بع ...

بچه هم مث شروع زندگی خودت اگه اجازه دخالت ندی نمیتونن دخالت کنن ...

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
منم تو یه ساختمونم،سه ساله ازدواج کردم دوسال اولو گفتم فعلا دست نگه دارم واسه بچه تا جدا شیم،یکساله ...

یکسال اقدام کاردی هنوز نشده ؟؟ من از این ماه میخوام اقدام کنم اگه طول بکشه افسردگی میگیرم از الان انقد استرس دارم 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
منم با این ک شوهرم تک پسره و فقط ی خواهر شوهرم هفته ای ی بار شام میریم بالا خونشون تو هفته ام فقط بع ...

واقعا راست میگی منم سه ساله ازدواج کردم

میگفتم اول خونه جدا بگیرم بعد بچه دار شم

ولی الان نزدیک شش ماهه اقدام کردم نشده

واقعا ترسیدم

بچه اولتون هست برا همین اینقدر حساس هستین ..سعی کنین به نکات مثبتش فکر کنین من پسرم 3 سالش بود تب کرده بود نگو داره تشنج میکنه و من حالیم نیست یعنی اگه مادر شوهرم طبقه پایینمون نبود و به موقع نبرده بودیم بیمارستان معلوم نبود چی میشد..الان که به اون روزا فکر میکنم میبینم واقعا نعمتی بودن واسم