2777
2789
عنوان

کیا پیش مادر شوهر زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6779 بازدید | 58 پست
واقعا راست میگی منم سه ساله ازدواج کردم میگفتم اول خونه جدا بگیرم بعد بچه دار شم ولی الان نزدیک شش ...

من همش ۳ ماه پریودیم نا منظم سد رفتم دکتر کفت تخمدانت پلی کیستیکه ک بارداریو سخت میکنه 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
بچه اولتون هست برا همین اینقدر حساس هستین ..سعی کنین به نکات مثبتش فکر کنین من پسرم 3 سالش بود تب کر ...

اره نکات مثبت هم زیاد داره کمکی داریم عوضش

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال اقدام کاردی هنوز نشده ؟؟ من از این ماه میخوام اقدام کنم اگه طول بکشه افسردگی میگیرم از الان ان ...

آره تازه سه ماهه دوارو استفاده میکنم، واسه همین به شما میگم اگه مشکل رحم داری زودتر اقدام کن مثل من پشیمون نشی

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
آره تازه سه ماهه دوارو استفاده میکنم، واسه همین به شما میگم اگه مشکل رحم داری زودتر اقدام کن مثل من ...

به دکترت بگو اگه قبول کرد برلت کلومیفن بنویسه من خیلی راجع ب تنبلی و پلی کیستیک خوندم اکثرن با کلومیفن جواب گرفتن ولی احتمال دوقلو زایی میبره بالا

اره نکات مثبت هم زیاد داره کمکی داریم عوضش

آره واقعا من هر جا میرفتم پسرم رو میذاشتم پیش مادر شوهرم الان که اسباب کشی کردیم واقعا میمونم چیکار کنم برا یه آرایشگاه رفتن باید با خودم ببرمش...سعی کن یه کم دلت رو بزرگ کنی ..این روزا هم میگذره و ایشالا خونه هم میگیرید..بذار خاطره خوش از این روزات بمونه واست..بالاخره هر چی باشه تجربه شون از مابیشتره..من الان این طرز فکر رو دارم هااااا وقتی تو موقعیت شما بودم مثل شما فکر میکردم 

من واسه رفتن بیرون معدبم واسه لباس راحتی پوشیدن معذبم واسه غذا درست کردم اذیتم چون گاهی چیزی درست می ...

ببخشید شما تو اتاقتون حمومدارین واسه اون قضیه چکار میکنی 

مرگ بر افسردگی
به دکترت بگو اگه قبول کرد برلت کلومیفن بنویسه من خیلی راجع ب تنبلی و پلی کیستیک خوندم اکثرن با کلومی ...

سه ماه دارم میخورم با آمپول و کلی تقویتی،تازه یکماهه یه فیبرومم دراوردم☹

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
سه ماه دارم میخورم با آمپول و کلی تقویتی،تازه یکماهه یه فیبرومم دراوردم☹

انشالا ک ب زودی زود باردار بشی 

من واسه رفتن بیرون معدبم واسه لباس راحتی پوشیدن معذبم واسه غذا درست کردم اذیتم چون گاهی چیزی درست می ...

خب عزیزم چرا به این شرایط تن دادی آخه .

با این شرایط که آدم خونه پدرش راحت تره که .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩