2777
2789
عنوان

فضولی امان از فضولی

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 52 پست
درست میگید. یک خورده حس میکنم آدم امن کم دارم دور و برم. راستش من حس میکنم اگر کسی دوست داشت از زندگ ...

دوستت شايد فكر نميكنه شما ناراحت ميشي

اينكه طبيعيه تو دانشگاه رقابت زياده نمره كم و زياد خوشحال كنه و نكنه اينا همه دارن طبيعيه همه دوست دارن برترين باشن

در مورد زندگي شخصيت هم ميتوني بگي شوهرم ميگه هرچي تو بگي اون كه اصلا براش فرق نداره

هرچي بگيرم ميگه خوبه تازه تاكيد رو بهترين داره 

يا براي خونه مادرشوهرت بگو خونه مادرشوهرم خيلي راحتترم تا خوابگاه چون اونجا ميتونم استراحت كنم بهم ميرسن خيلي مهربونن و مهمان نواز كي از توجه زياد خوشش نمياد مثه خونه مادرمه 

يا اصلا نيمخواي بگو من دوست ندارم درمورد زندگي شخصيم صحبت كنم اگر اينو بگي شك و شبهه ايجاد ميشه چرا پس خودش صحبتي ميكنه كه اجازه به ما ميده اين سنوالات و بپرسيم 

مثلا چه لزومي داره بدونن مامانت زنگ زده چي گفته

يا شوهرت چي ازت خواسته 

يا اصلا چه لزومي داره بدونن شوهرت زنگ زده يا شما ميخواي بري خونه اتون يا حاي ديگه 

خب نگو اگردوست نداري نگو

دفتر استاد نميخواي بري نرو خب واستابگو برو كاراتو انجام بده بعد بياباهم بريم فلان جا من اونجا نميام خيلي محكم بگووقتي واستادي اون ميگه بيا تو بگو تو بيا تو كار داري 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا درمورد خط اول بابد بگم که باید از اطرافیانم بپرسم احتمالا اینطور هستم. ولی درمورد خط دوم باید ب ...

اگه شوهرت هم مثل شما به همه چیز مشکوکه وسخت میگیره شاید دراثر معاشرت با هم شما اینطوری شدید 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
اگه شوهرت هم مثل شما به همه چیز مشکوکه وسخت میگیره شاید دراثر معاشرت با هم شما اینطوری شدید 

نمیدونم فکر کنم هر دو همینطوری بودیم. حساس و سخت گیر.

به هرحال مرسی. اینکه اینجا بچه ها جلوم وایستادن بهم کمک کرد.

نمیدونم فکر کنم هر دو همینطوری بودیم. حساس و سخت گیر. به هرحال مرسی. اینکه اینجا بچه ها جلوم وایستا ...

سعی کن این حس شکاک بودن و نیمه خالی لیوان رو دیدن رو از خودت دور کنی 

برای این که این حس دایره دوست ها تو کم میکنه و زمان زیادی رو بابت فکر کردن به چیزهای که هیچ ارزشی ندارن رو از شما میگیره

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی