2777
2789
عنوان

فضولی امان از فضولی

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عصبانی حالا.... والا اولی رو که به نظرم خیلی حرفش بد بوده آخه یعنی چی واقعا اون میره به مامانش م ...

اگه چیزی ازارت میده رهاش کن 

اگه با اون دوستت بهت خوش نمیگذره بهتره روابططت رو کوتاه کنی 

من چندبار دوستم از شوهرم پرسیده چون میشناسمش بهش رو نمیدم و اصلا جواب نمیدم .

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
به اینا میگی فضولی؟؟؟؟؟ فضول ندیدی خواهر

دقیقا 

باید طی یه جلسه ای با صاحب خونه ام اشناش کنم بفهمه فضولی چیست وفضول کیست

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
دقیقا  باید طی یه جلسه ای با صاحب خونه ام اشناش کنم بفهمه فضولی چیست وفضول کیست

جاری منو ندیدی

ببین در حدی فضوله که مثلا میخواستیم بریم سیسمونی برگشته بهم میگه اون کاپشنی که دوستت برای بچت اورد دوستش نداشتی اونو ببر😁

یعنی از کمد بچمم خبر داشت

🖤 
جاری منو ندیدی ببین در حدی فضوله که مثلا میخواستیم بریم سیسمونی برگشته بهم میگه اون کاپشنی که دوستت ...

چه حافظه ای داره. من دو روز پیشمو یادم نیست گاهی.

معمولا تو دانشگاه بچه ها از درس اينا ميپرسن كي خوندي و .. بعضيا هم گروهي درس ميخونن بعضيا هم براي رفع اشكالشون ميپرسن 

اگر فكر ميكني فضوليه ميتوني يك جواب سربالا بدي ديگه ميفهممن دوست نداري

براي استادتم شايد دوستت روش نميشد تنها بره ميخواسته يكي باشه يا فكر كرده تو فكر ميكني اون دوست نداره توهم باشي بشنوي براي همين خواسته راحتيشو بگه

براي تلفن شوهرتم خودت ميتونستي نگي وقتي گفتي سوال پيش اومده سوال كرده ميتوني جواب سرسري  بدي ميفهمه ناراحتي يا اصلا مستقيم بگو از سوال پرسيدن از مسايل خصوصيت دوست نداري يا مثلا ميگفتي ببخشيد من عجله دارم و بري 

اين يعني دوست نداري در اين موردا صحبتي بشه

ولي ديگه اينجوري دوست صميمي نداري 🤗

معمولا تو دانشگاه بچه ها از درس اينا ميپرسن كي خوندي و .. بعضيا هم گروهي درس ميخونن بعضيا هم براي رف ...

درست میگید. یک خورده حس میکنم آدم امن کم دارم دور و برم. راستش من حس میکنم اگر کسی دوست داشت از زندگی شخصیش بگه خب اون لحظه نیاز داشته ولی من اجازه ندارم بیشتر ازش بپرسم. مثلا وقتی من میگم که مادرم زنگ زده هدیه روز مادر میخواد ولی خب من خیلی اهمیت نمیدم به این چیزا. خب تا اینجا یه حرفه یه خبره. گفتم خندیدیم تموم شد رفت. ولی وقتی در ادامه میپرسن شوهرت نظرش چیه شاید این سوال مهمی نباشه ولی مشکل من اینه که اون لحظه انگار مغزم بی حس شده باشه اصلا نمیفهمم که خب اون اجازه نداره از زندگی شخصیم بپرسه. مثلا شوهر من دوست داره یا نداره چه فرقی به حال اون میکنه ولی اون درواقع با این سوال میخواد به اینجا برسه که شوهر من خرج میکنه یا نه یا مثلا اهل هدیه خریدن هست یا نه. و من به جای اینکه حد و مرز رو بهش بفهمونم برعکس میام جوابشو میدم و این یعنی اجازه داری سوالات بیشتری هم ازم بپرسی. و من از دست این رفتار خودم ناراحتم.

یا بحث اینکه درس خوندی یا نه اصلا ناراحت کننده نیست. ابدا. ولی وقتی طرف خودشو باهات مقایسه میکنه و متاسفانه متاسفانه من دیدم که همین آدم از اینکه استاد به من پیشنهاد میکنه حل تمرین شم ناراحت میشه یا من یک نمره کمتر میگیرم خوشحال میشه خب اونوقت سوالش برای من ایجاد حساسیت میکنه. یعنی یه سوالیه که حالت عادی اصلا مهم نیستا ولی تو این شرایط اعصابت خورد میشه که خب چرا میپرسه.

و خب اگه دوستم سختش بود پیش استاد بره کاش بهم میگفت اون وقت من با همراهی و همدلی برخورد میکردم نه که زورم کنه و یه جورایی جلوی استاد ضایعم کنه چون استاد کاملا فهمید من نمیخواستم بیام تو. خب زشته دیگه.

حالا من بیشتر مشکلم رو رفتار خودم که چرا اون لحظه مغزم درست عمل نمیکنه و بعدا میفهمم که نباید اجازه میدادم بهش که با من اینطوری برخورد کنه.

درست میگید. یک خورده حس میکنم آدم امن کم دارم دور و برم. راستش من حس میکنم اگر کسی دوست داشت از زندگ ...

البته نمره و این داستانا و کلا اتفاقای دانشگاه برام مهم نیست. چون قبلا هم دیدم تو زندگیم که با یک حرکت زندگیم و هدفم و مسیرم جوری دگرگون شده که اصلا میگی من قبلا چرا برای بعضی چیزا حرص میخوردم ولی وقتی متاسفانه بحث حسادت و مقایسه و اینکه کسی بخواد سر از کارت دربیاره پیش میاد خب من ترجیح میدم تو چشم نباشم. 

نمیدونم واقعا شاید اینجور که بچه ها میگن من خیلی حساس باشم یا این مسائل خیلی پیش پا افتاده و بی اهمیت ولی به هر حال فکر میکنم باید یاد بگیرم که اون لحظه چجوری کنترل کنم خودمو و درست و قاطعانه برخورد کنم.