2777
2789

راننده امروز خیلی حرف میزد کلا از دبی کار کردنش اینا منم نمیدونم چیشد گفتم حدود دوسالی بود همین دوسال پیشم بیمارستان اینا بودم بخاطر مریضی مادرم (سرطان )الان خداروهزار مرتبه شکر مادر من حالش خوبه و در حال چکابه سه ماه ب سه ماهه .گفتتش مادرت هنوز هستش   منم گفتم مادرم خداروشکر خوبه و در حال چکابه .گفت خلاصه اونم افتاده گردن شما  من کوپ کردم بنظرتون حق با من بود کوپ کنم ودلخور بشم گرچه من ب روی طرف نمیارم .گفتم بهش وظیفه ام بود ولی یجوری گفت اصلا انگار نه انگار راجب مادر ادم حرف میزنه ادمیکه خیلی سال زحمت ادم رو کشیده

.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شما بود ولی نیازی نیست واقعا سفره دلتو پیش همه باز کنیا😑

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

اینقد بدم میاد از این ادما حق داشتی دلخور بسی.ببخشید میپرسم مادرت سرطان چی داشت؟؟

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
حق با شما بود ولی نیازی نیست واقعا سفره دلتو پیش همه باز کنیا😑

عزیزم اینا یجورایی هم محلی ما هستن در جریانن اکثریت این اژانسیا چون همیشه با اینا میرفتیم بیمارستان چیز پنهان کردنی نبود

.... 
اینقد بدم میاد از این ادما حق داشتی دلخور بسی.ببخشید میپرسم مادرت سرطان چی داشت؟؟

تخمدان ک زده بود ب لنفاوی رحم و تخمدان و یکم لنفاوی برداشته شد .و بعد عمل شیمی درمانی و پرتو درمانی شد

.... 
تخمدان ک زده بود ب لنفاوی رحم و تخمدان و یکم لنفاوی برداشته شد .و بعد عمل شیمی درمانی و پرتو درمانی ...

خداروشکر ک خوبه الهی شکرت 

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟
عزیزم اینا یجورایی هم محلی ما هستن در جریانن اکثریت این اژانسیا چون همیشه با اینا میرفتیم بیمارستان ...

بهش میگفتی 120 سال زنده باشه خودم نوکریشو می کنم. یه مادر بیشتر ندارم که.

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄