2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی به زندگیشون فک میکنم ..بیاید براتون داستان عاشقانه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 69 پست

زندگی محمد اما سراسر دعوا ناسازگاری با همسری که از هیچ لحاظی باهم نمیساختن و تفاوت فرهنگی فاحشی داشتن زندگی محمد شده بود هر روز جنگ و دعوا و قهر و وساطت بزرگای فامیل و دوباره روز از نو روزی از نو 

محمد مدرک داشت اما هنوز سرباز امذیه بود و زندگیشون با حقوق همسر کارمندش میگذشت و این مورد براژ محمد نقظه ضعفی بود برای سواستفاده خانواده همسرش

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
استارتر ادامشو بزار

چشم عزیزم دارم مینویسم چون یهو به فکرشون افتادم اماده نداشتم  فکرمم یکم آشفته س تا جمله بندی کنم یکم طول میکشه 😘 شما ببخش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایط محمد الان یه بچه ۴ ساله داشت 

نازنین با یه دختر بعد از ۷ سال زنگی جدا شد و برگشت خونه پدریش دخترشم ازش گرفتن حدودا یکسال از جدایی نازنین نگذشته بود که همسر محمد هم دوباره بنا رو به جنگ دعوا گذاشت و هشت ماه رفت خونه پدرش قهر 

یه خانم خوشگل لایک کنه

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  

البته اینو بگم که خانواده محمد تقریبا یکسال بعد از ازدواج نازنین برگشتن شهر خودشون که فامیل های مادری اونجا بودن به همین خاطر بعد از طلاق نازنین و قهر کردن همسر محمد ارتباط بیشتر شده بود و هم دیگرو میدیدن 

لایککککککک لطفا

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  

برخورد های محمد و نازنین تو جمع های خودمونی بیشتر میشد و انگار آتیش زیر خاکستر بود هنوز همدیگرو میخواستن اینو همه ی ما میدونسیتیم از نگاها و برخورداشون 

اماااااا بازم بزرگترا بودن که گند زدن

البته اینو بگم که خانواده محمد تقریبا یکسال بعد از ازدواج نازنین برگشتن شهر خودشون که فامیل های مادر ...

مطمعنن آخرش اتفاقای قشنگ قراره بیافته😍😍😍😍

منتظریم بتایپ😄

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         

دوباره رفتن منت کشی همسر محمد چند تا از بزرگای فامیل اما انگار نه انگار که محمد میگفت نمیخوام دوباره برگرده گوش هیچ کس بدهکار نبود و دوباره اوردنش یه مدت گذشت و روابط کمرنگ شد دیگه نازنین نمیومد سر بزنه 

کاش واقعا میشد اما فک نکنم که بشه 

آخه چرااااا😢😢😢😢

بچه که نبودن اختیارشون دست بزرگترا باشه😔

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...