2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی به زندگیشون فک میکنم ..بیاید براتون داستان عاشقانه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 69 پست

محمد تلاش میکرد که زندگی رو بسازه یکسال با آرامش نسبی گذشت و مادر خانومش درباره بچه دوم حرف کیزد هی به گوش دخترش میخوند زندگیت که خوبه یه بچه دیگه بیار اما محمد کاملا مخالف بود چند ماه گذشت که همسرش خبر بارداریشو داد اما محمد تا چند روز تو شک بود اصلا راضی نبود اما نمیتونس بگه که سقطش کنه 

بچه دنیا اومد یه دختر با نمک سبزه با چشای سیاه خوشگل 

اما از امان از روزی که زندگیتو با بدشانسی قلم زده باشن

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دحترش شس ماهه نشده بود که دخالت های خانواده خانوم شروع شد و زندگیشون رو دوباره با طوفان تبدیل کرد از اون طرف نازنین یکسالی میشه با یه مرد خوب ازدواج کرده و سر خونه زندگیشه 

اما محمد   

بخاطر زندگیش مجبور شد تعهد بده که بره شهر خانومش که با شهر خودش که محل کارش بود یکساعت فاصله داشت 

آرامش نسبی برگشته بود روزا میگذشت اما محمد قصه ی ما معتاد شده بود و همسرشم اینو میدونست اما براش مهم نبود و فقط به خواسته های خودش توجه داشت محمد پول درمیاورد و خرج میکرد برای بریز بپاش اون کار میکرد و همه ی حقوقش رو پس انداز میکرد خانواده محمد میدونستن که پسرشون معتاد شده بعد از ۴ سال شروع کردن به ترک دادن محمد به سختی ترک کرد 

اما از اون طرف نازنین و همسرش مشکل داشتن و بچه دار نمیشدن 

اوووووف چقد سختی کشیدن😥😥😥😥

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         

نازنین تمام دکتر های شهر خودشون تهران اصفهان همه جا رفت اما به در بسته خورد که تقریبا ۳ ساله پیش با من رفتیم پیش دکتر من و اونم تحت نظر همون دکتر اقدام کرد و بطور معجزه آسایی قبل از من حامله شد اونم ۲ قلو یه دختر یه پسر 

زندگی محمد اما بعد از ترک دوباره طوفانی شده بود محمد انگار از خواب زمستانی بیدار شده بود دوباره دعواها شروع شد باشدت بیشتر هروز دعوا شش ماه تمام هروز جنگ اعصاب محمد میگفت باید برگردیم شهرمون شرایط من خیلی سخته اما همسرش گوشش بدهکار نبود بعد از شش ماه یه روز تو اوج ناباوری محمد با چند دست لباس و کیف و مدارک کارش برگشت خونه پدریش و گفت فقط طلاق

اوووووف چقد سختی کشیدن😥😥😥😥

خیلی زیاد 

چند روز دیگه نازنین قراره بیاد خونمون محمد برادر شوهرمه و ما طبقه پایین خونه پدر شوهرم میشینیم و نازنین و محمد دوباره همدیگرو میبینن 😢😢

خیلی زیاد  چند روز دیگه نازنین قراره بیاد خونمون محمد برادر شوهرمه و ما طبقه پایین خونه پدر شو ...

😭😭😭😭

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         

محمد از همسرش جدا شد دختر و پسرش پیش همسرش هستن و محمد هم همه داراییش رو براشون جا گذاشت حتی ماشین زیر پاش چون میگفت بچه هام باید ارامش داشته باشن

شاید باورتون نشه اما من هنوز عشق رو تو نگاها و حرفاشون میبینم و جز غصه خوردن کاری نمیتونم بکنم 

حالا هر سوالی که براتون پیش اومده بپرسید جواب بدم 

اخي خب ادامه اش؟چقد دلم واس محمد سوخت طفلي

همین دیگه 

محمد واقعا شانس نداشت اصلا ورق زندگیش برگشته و پشت سرهم بد میاره 

شاید باورتون نشه اما من هنوز عشق رو تو نگاها و حرفاشون میبینم و جز غصه خوردن کاری نمیتونم بکنم  ...

نازنین از زندگیش راضیه؟